Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tvrdý trest za pár nakažených: Lockdown dopadl na 13 milionů lidí, Čína viní úředníky

Autor: ČTK - 
24. prosince 2021
14:10

Čínské úřady potrestaly 26 politických představitelů za to, že nedokázali zabránit šíření koronaviru v asi 13milionovém městě Si-an, které je od čtvrtka v přísné uzávěře. Podle agentury AFP o tom informovala čínská disciplinární komise.

Čína se od loňského roku snaží potlačit pandemii politikou „nulové tolerance“, což znamená, že se pokouší utnout hned v zárodku místní šíření viru cestou mnohdy drastických opatření. Tato strategie zároveň znamená velký tlak na místní představitele. Úředníci, jimž se šíření koronaviru v provincii nebo ve městě vymkne kontrole, jsou často káráni nebo propouštěni. Peking na druhou stranu zvládá díky těmto přísným krokům udržet šíření koronaviru pod kontrolou. Za poslední rok a půl Čína ohlásila pouze dva mrtvé po nákaze koronavirem, připomíná AFP, a život v zemi se na jaře roku 2020 téměř zcela vrátil k normálu.

Všichni obyvatelé města Si-an, které je ve světě známé díky muzeu terakotové armády, musejí zůstat doma, pokud nemají naléhavý důvod k vycházení. Úřady zrušily až na výjimky dopravu z města a do města. Každé dva dny smí jedna osoba z domácnosti vyjít ven nakoupit základní životní potřeby. Uzávěra patří k nejpřísnějším od roku 2020, kdy Čína uzavřela jedenáctimilionové město Wu-chan, a bude platit do odvolání.

Ústřední komise pro inspekci disciplíny dnes oznámila, že v souvislosti s ohniskem epidemie v Si-anu potrestala 26 členů komunistické strany za nedostatečnou důslednost při prevenci a kontrole epidemie. Vyšetřování podle komise ukázalo, že špatná koordinace a laxní přístup úředníků ztížily dohledávání kontaktů nakažených.

Si-an dnes ohlásil dalších 49 případů covidu-19. Dohromady tak ve městě za několik posledních týdnů bylo odhaleno 250 koronavirových infekcí.

Video  Spojení delty a omikronu budí obavy. Virolog zmínil nebezpečí u zvířat a špatné britské zprávy  - Pavlína Horáková
Video se připravuje ...

MichaelsCZ ( 24. prosince 2021 16:39 )

"Za poslední rok a půl Čína ohlásila pouze dva mrtvé po nákaze koronavirem"
Tomu jako fakt někdo věří?
Já myslím, že v dnešní době už je standard, že každý lže. Lze jen rozeznávat kdo lže míň a kdo víc.

rodriges ( 24. prosince 2021 15:37 )

injekci, je považována za „covidovou“, což značně zvyšuje počet obětí.

Výzkum publikovaný v časopisu Lancet Infectious Diseases prokázal, že očkování má malý vliv také na variantu „Delta“ spolu se všemi ostatními formami covidu.

Nejen že plně očkovaný člověk může variantu Delta stále šířit, ale může se jí i nakazit. Ve skutečnosti se zdá, že většina nových případů covidu, bez ohledu na variantu, se vyskytuje u očkovaných.

Na základě toho všeho byste mohli říci, že nechat se píchnout kvůli covidu je cvičení marnosti. Neexistuje žádná ochrana, tak proč se obtěžovat a riskovat další potenciální komplikace?

Jeden z komentátorů Natural News spekuloval, že mezi skutečné důvody patří generování spousty nových peněz pro Big Pharmu; zabíjení lidí při selhání orgánů; genetická úprava lidského těla a zavedení sledovací a kontrolní technologie do lidí.

„Masová hysterie ničí USA díky mainstreamovým médiím,“ napsal další. "MILIONY lidí stále nemají ponětí o povaze střetu zájmů mainstreamových médií."

„Pandemie byla a je lež. Tvrzení že „vakcíny“ jsou „bezpečné a účinné“ je lež. Mainstreamová média rozdmýchávají masovou hysterii.“

NYPost.com

NaturalNews.com

rodriges ( 24. prosince 2021 15:36 )

Více než 20 vědců z Columbia University a The University of Hong Kong došlo k závěru, že „vakcíny“ proti koronaviru Wuhan (Covid-19) neposkytují žádnou ochranu proti tzv. variantě Omicron.

Dokument, na kterém se všichni společně podíleli dospěl k závěru, že varianta Omicron je „výrazně odolná“ vůči primárním injekcím i „posilovačům“. Nezáleží na tom, kolik injekcí lidé dostanou; cokoli je uvnitř všech těch injekcí nikoho neudrží v bezpečí před nejnovějším kmenem chřipky Fauci.

„Nápadným rysem této varianty je velký počet spike mutací, které představují hrozbu pro účinnost současných vakcín COVID-19 a protilátkových terapií,“ vysvětluje studie.

Rozsáhlé mutace varianty Omicron mají potenciál „velmi ohrozit“ vakcínu, dodává studie. V podstatě se injekce stanou bezcennými (za předpokladu, že poskytly nějaké výhody na začátku).

„Dokonce ani třetí posilovací dávka nemusí dostatečně ochránit před variantou Omicron,“ píše se v novinách s tím, že Omicron „může stále představovat riziko“ i pro lidi, kteří byli píchnuti třikrát.

Autoři dále zjistili, že tato zjištění jsou v souladu s aktuálně se objevujícími klinickými údaji, které ukazují, že Omicron prokazuje vyšší míru reinfekce a "průlomů" vakcín.

Jedna taková studie říká, že Omicron je 70krát více přenosný než „Delta“, i když mnohem méně závažný.

"Musíme navrhnout strategie, které předpokládají vývojový směr viru, a vyvinout látky, které se zaměřují na lépe konzervované virové elementy."

Nejnovější oficiální údaje tvrdí, že 5,3 milionu zemřelých lidí na celém světě bylo „pozitivně“ testováno na Wuhanskou chřipku. Z toho více než 802 000 úmrtí nastalo ve Spojených státech.

Kde je ale chyba, když téměř všechna úmrtí za posledních 20 měsíců byla dávána za vinu „covidu“, i když zahrnovala třeba nehody na motocyklu, utonutí, nebo jiné nesouvisející případy.

Způsob, jakým vláda eviduje úmrtí „neočkovaných“ je také klamný. Smrt plně očkované osoby, která zemře během prvních dvou týdnů po

Jirik-ta ( 24. prosince 2021 14:52 )

"Tvrdý trest za pár nakažených: Lockdown dopadl na 13 milionů lidí, Čína viní úředníky" Hm pěkná štvanice a na štědrý den. " Ty neočko jsou ale sebranka" kvůli nim trpí většina . Nechcete toho rozeštvávání už nechat!! Vánoce jsou svátky pokoje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa