Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

„Nezarouškovaná a neočkovaná,“ chlubila se veřejně matka (†40) čtyř dětí. Covidu pak podlehla

Autor: tsv - 
22. září 2021
12:49

Kalifornská odpůrkyně očkování zemřela po těžkém boji s covidem a zápalem plic. Vystupovala proti vakcínám i rouškám a na facebook pravidelně přidávala fotografie s protivakcinačními slogany. Lidi ve svém okolí dále nabádala k tomu, aby nikomu nevěřili. Za sebou zanechala čtyři malé děti. Její příběh zveřejnil server DailyMail.

Čtyřicetiletá Kristen Loweryová na sociálních sítích pravidelně sdílela příspěvky, ve kterých kritizovala očkování proti koronaviru, roušky i další bezpečnostní opatření. Přidávala například fotografie, na kterých stojí s všemožnými cedulemi v ruce. „Dejte hlas těm, kterým vakcína ublížila,“ napsala Kristen na jednu. Před fotoaparátem dále pózovala oblečená v tričku s nápisem „Věřila jsem jim. Nikdy víc,“ nebo „Ex-vaxxer“, tedy bývalá příznivkyně očkování.

Na facebooku pro své profilové obrázky používala politické rámečky. Na jednom z nich stálo: „Nezarouškovaná, neumlčitelná, neočkovaná, nebojácná. Společně vyhrajeme.“ Na jiné fotografii zas ponoukala k důkladnému vyhledávání informací. „Svobodomyslná. Všechno zpochybňujte. Výzkum je povinný.“ K jednomu z profilových obrázků přidala nápis „Matky svobody“.

O jejím zdravotním stavu na začátku září veřejně promluvila její sestra Cassie. „Moje sestra Kristen v nemocnici bojuje o život s covidem a zápalem plic. Moje sestra má před sebou dlouhý život. Potřebujeme tě tady, sestřičko. Tvoje děti tě moc milují a chybíš jim. Prosím, nevzdávej se,“ napsala na facebook. Pod tím zdůraznila, že si v komentářích nepřeje politickou debatu o tom, zda se nechat očkovat nebo ne, a požádala přátele o modlitby za její sestru.

Neskromná sbírka na pohřeb

Minulý týden se po Kristenině smrti k události vyjádřili dva rodinní příslušníci. „Moje krásná neteř prohrála boj s covidem. Moje srdce puká kvůli jejím čtyřem dětem, sestře Cassie a bratrovi Kurtovi. Navěky nám bude chybět. Tolik lidí ji tu potřebuje, ale Bůh s ní musí mít speciální plány v nebi. Moc tě milujeme, Kristen. A moc moc nám budeš chybět,“ napsala její teta Roxann. O smutné události informovala i Kristenina nevlastní dcera Lisa.

Její rodina založila sbírku na serveru GoFundMe, kde se snaží vybrat peníze na pohřeb. Lidé dosud přispěli 11 tisíc dolarů (240 tisíc korun). „Kristen byla krásná a úžasná žena. Co víc byla ale fenomenální matkou, která vždy stavěla svoje děti na první místo,“ píše se na stránce.

„Žila pro své děti a milovala být jejich matkou víc než cokoli jiného ve svém životě. Byla plná života a své přátele a rodinu milovala nade vše. Byla ten typ člověka, který by daroval i svou poslední věc potřebným. Byla vším dobrým a vlídným,“ napsala rodina na GoFundMe. „Její smrt zanechala velkou díru v našich životech. Nikdy ji nezapomeneme a bude nám ohromně chybět.“

Video  Očkovat malé školáky: Ano, či ne? A kritika za nesmyslná opatření v debatě Blesku  - Blesk TV a Mall TV
Video se připravuje ...

XLADI ( 22. září 2021 19:14 )

Když to semele nějakého takového fanatika tak ho ani nelze litovat. Mohla přesvědčit někoho kdo se chtěl očkovat a pak ho to semlelo.
Drsny je to video s tou českou krááávou jak natáčela video ve frontě na očkování na Hlavním nádražím to snad ani není možný. Do se do toho plete, ona nechce fajn, ale přesvědčovat lidi kteří jsou zodpovědní to je na Bohnice.

henrybonniehanss ( 22. září 2021 17:26 )

She is the most perfect form of quote :" When Shit Hits The Fan.." ;

jajas ( 22. září 2021 16:08 )

Jak píšou....byla krásná....já doplním, ale blbá!

janamala ( 22. září 2021 15:30 )

takové nezodpovědné blbce bych neposlala ani vorla...

fico ( 22. září 2021 14:47 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa