Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Láska v čase koronakrize: Voják v první linii požádal o ruku zdravotní sestru

Autor: DH - 
8. března 2021
10:18

I v těžkých dobách existují příběhy, které končí šťastně. V boji s koronavirem mezi lidmi vznikají silná pouta. Důkazem budiž slovenský voják Adrián, který využil příležitost a rozhodl se ve službě požádat o ruku svoji partnerku.

Překvapení, které mladá sestřička Annamária asi vůbec nečekala. Během své služby na odběrovém místě ji totiž přímo před všemi o ruku požádal její vyvolený přítel, milovaný Adrián.

Fotografii zamilovaného páru sdílelo na svých facebookových stránkách samotné ministerstvo obrany Slovenské republiky. K velmi netradiční žádosti došlo na odběrovém místě v obci Trnávka.

„Náš profesionální voják ze zvolenské brigády řízení vzdušných operací Adrián požádal svoji partnerku o ruku přímo ve službě,“ napsalo ministerstvo na své stránky.

Mladý pár je jasný důkaz, že i v těžkých dobách lze najít hezké věci. A co víc, Adrián a Annamária teď mají k zasnoubení i jedinečné přání z nejvyšších míst. „V tomto pěkném příběhu přejeme snoubencům jen to nejlepší a hodně šťastných chvil v manželském životě,“ přidalo ministerstvo.

Citronel ( 8. března 2021 14:04 )

Z toho se svět bude dostávat staletí a není jisté, jestli se z toho vůbec někdy probere.

Citronel ( 8. března 2021 14:02 )

Takhle to dopadá, když ona trvá na tom že až po svatbě, to je chlap schopen udělat cokoliv.

mord ( 8. března 2021 10:21 )

To je mrazive a sokujici

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa