Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hrdinové jedou na doraz: Hasiči po přeložení tun zdravotnického materiálu padli únavou na schodech

Autor: VaB - 
23. března 2020
14:07

Hasiči, hrdinové dnešních dní. Skládají, překládají, rovnají a rozváží desítky tun nedostatkového materiálu pro lidi v první linii boje s nákazou koronaviru. Jedou nonstop a není divu, že občas padají únavou. 

Hasiči, lidé s dobrým srdcem, kteří v době pandemie koronaviru rozváží tolik žádané roušky, respirátory i další potřeby. Ručně překládali zdravotnický materiál, který o víkendu dopravil do Pardubic letoun Ruslan. Rukama jim prošly tuny nákladu! 

Ale vyložením z letadla to nekončí, materiál se pak musí rozpočítat a naložit do náklaďáků a rozvézt do všech koutů republiky.

A pak se opět opakuje stejný proces: vyložit a roznést. A takto několik dní po sobě. Není tak divu, že hasiči padnou únavou, jako na tomto snímku, který je zachycuje během vzácné chvíle odpočinku na schodech. „Jedou nonstop, nazvedali tuny a tuny materiálu, přeložili nespočet beden,“ napsali fanoušci hasičů na facebooku. Řeč je samozřejmě o hasičích ze záchranného útvaru. „Jste superhrdinové,“ vzkázali jim. 

verka1 ( 23. března 2020 20:43 )

Hasiči jsou pořád hrdinové, jsou borci 👍👏
Děkujeme

DaveHill ( 23. března 2020 19:24 )

Navrhoval bych aby jim pomohlo to stado radoby herců co jsou ted doma a kují dalši intriky s milionem chcanek

gabreta ( 23. března 2020 19:22 )

Že EU nic nedělá, je jenom dobře. Dovedeš si představit, jak zhovadilý nařízení by ta sebranka vymyslela? Je dobře, že se ukazuje, jak neschopnej je slavnej Bruselskej zaopatřovací ústav!! Jinak Hašouni jsou dlouhodobě nedocenění!!!

marlen52 ( 23. března 2020 18:00 )

patří jim obrovský dík jen by mě zajímalo co dělá EU teď dělá mrtvého brouka až bude po všem tak začne blbnout a přejmenuje zase pomazánkové máslo nic jiného neumějí

nikolaev ( 23. března 2020 16:37 )

nači zloději,tuneláři,se chechtají jako vždy a všemu i naši poli­cii,s­oudcu­m,stát­ním zístupcum!!! oni mají stovky miliard proč jim stát nezabaví nakradený miliardy a hned bude na koronavirus!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa