Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pořad Hráči se vrací: Ti, kdo řídí Česko, opět ve studiu Blesku

Autor: Jakub Veinlich - 
6. října 2023
05:00

Po pauze se vrací pořad Hráči. Moderátorka Vera Renovica zpovídá ty, kteří řídí Česko. Exkluzivní rozhovory v nové sezoně odstartují už v pondělí 9. října. Do studia dorazí expremiér a miliardář Andrej Babiš (69, ANO).

Byl předsedou vlády a ministrem financí, chtěl být i prezidentem. Teď je Andrej Babiš »jen« řadovým poslancem. A šéfem nejsilnějšího opozičního hnutí. Sněmovnu kdysi nazval žvanírnou, nyní v ní pronáší několikahodinové projevy.

Jaké jsou jeho další politické plány? Proč podpořil při slovenských volbách Roberta Fica? Může Agrofert, který vložil do svěřenských fondů, ovlivnit ceny potravin? A komu jednou předá své impérium?

Otázky, na něž bude Vera Renovica zjišťovat odpovědi v nejnovější epizodě Hráčů. Projekt redakcí Blesku a Blesk Zpráv je postaven na rozhovorech s mocnými. Příběhy těch, kteří řídí naše životy, tedy s politiky, šéfy velkých firem nebo manažery vlivných podniků, přinášíme i v nové sezoně. Vždy v pondělí jednou za 14 dní. Přečíst si je můžete v deníku Blesk, celý rozhovor si pustit na Blesk.cz nebo poslechnout v podcastových aplikacích. Sledujte nás také na síti X.

Manowar ( 6. října 2023 13:47 )

Včera i dnes o tobě psali na novinkách a ty si zase tady.

roxin ( 6. října 2023 10:39 )

Na soudruhovi s krycím jménem pávek nemůžeš být závislý, ten je rád že žije z našich daní a má MÁLO, NEMÁ TOLIK MILIARD JAK BABIŠ.

roxin ( 6. října 2023 10:35 )

Neřídí, je jen šéfem hnutí ANO a poslancem opozice a raději budu patřit do stáda přitakávačů, než do stáda kývajících soudruhovo zelené gumě, špionovi pávkovi a průzkumníkovi který pracoval až do roku 89 pro komunistické papaláše a SSSR!!!

lunatic ( 6. října 2023 08:34 )

Tenhle trapáčey snad fakticky neřídí vůbec nic - kromě tupého stáda přitakávačů, kteří jsou na něm finančně závislí

Zobrazit celou diskusi