Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vlček neunesl prohru: Máte, co jste chtěli, vzkázal voličům

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ljš - 
21. října 2012
18:44

Drsný vzkaz svým voličům nechal kandidát na Senátora Miroslav Vlček. "Máte, co jste chtěli," napsal na své stránky a připojil ubrečený odstavec o tom, jak je nespravedlivé, že občané zvolili jeho protivníka Zdeňka Brože.

Vlček svému protivníkovi, starostovi Šumperka, sice poblahopřál, pak se ale pustil nejen do něj, ale i do voličů. Kdo čekal nějakou sebereflexi, ten se šeredně spletl. Právě naopak!

"Věřil jsem, že poté, co jsem se očistil z účelových obvinění, se budu moci do politiky vrátit. Nestalo se tak. A rozhodli jste o tom vy, voliči," plakal jako děcko, kterému ukradli hračku Vlček a začal na svého konkurenta házet špínu: "Rozhodovala kvalita kampaně, kdy vítěz chodil po hospodách a poražený poctivě jezdil po obcích? Udělal Brož pro Jesenicko a Šumpersko víc než Vlček?"

Exposlanec ČSSD asi zapomněl, že jeho web čtou především jeho voliči. "Za senátora si Zdeňka Brože vybraly vaše hlasy. Máte, co jste chtěli. Byla to vaše volba. S jejími výsledky budete žít celých šest let vy," uzavřel svůj "děkovný" text Vlček.

Zda ho v neděli stáhnul a vyměnil za umírněnější, protože se přes noc naučil prohrávat, nebo ho k tomu donutilo vedení sociální demokracie, ví jen on sám.

1431772:gallery:true:true

 

kakamilek ( 24. října 2012 15:14 )

Pane TRDr.Vlčku neodsuzujte své voliče,kteří jsou občas schopi označit za inteligentního tvora třebas i takového jezevce, ale ve vašem případě to nelze nerozpoznat,že to co u svého poslance hledají tam není a není.Ale je možné,že za vás na stroji zaskočil nějaký nezkušený mladíček a nyní se vaše JZD pozadu s orbou.Tudíž je možné,že ve vašem neůspěchu má prsta váš předseda,který vás chce o5 dostat za volant traktoru a vrátit tím přšun v čase,do doby než vám nějaký falešný kamarád začal našeptávat,že jste monstrózně inteligentní a zrozen pro vedení státu.

odetka.odetka ( 22. října 2012 11:44 )

Pan je nejaky sebestredny

rumovapalice ( 22. října 2012 04:57 )

teď už jen zbývá dotáhnout nečasovu a kalouskovu reformu do konce, nechat příští rok ČEZ aby navýšil cenu proudu a nechat plynárny aby se zvýšila cena plynu, pak se stane to, nač komunisti čekají a sice že vyhrají parlamentní volby na celé čáře a budou si diktovat podmínky, na vině jsou všichno ti vedoucí hlupáci, kteří nechápou, že je třeba lumpenproletariátu dát pořádně nažrat, zlevnit maso, komplet žrádlo, nechat je žít a nekrást jim jejich peníze, každej moula přeci ví, že láska prochází žaludkem, u lásky k vlasti to platí dvojnásob, takhle je třeba dívat se na začátek konce demokracie v čechách,

jahodove_ticho ( 21. října 2012 22:41 )

Tohle byl kdysi mameluk, ve dvojici s Němcovou nejlepší komická dvojice ve vedení PS

manizna ( 21. října 2012 22:32 )

... CHYTIL VLČKA ZA VAJÍČKA,ŠUP S NÍM DO POTŮČKA Vlčku,Vlčku a kdo za to může,že jsme tam kde jsme? Určitě ne obyčejní lidé,ale vy,kteří před volbami slibujete téměř modré z nebe a pak nám ukazujete a dokazujete,co si Vy naši moci páni můžete dovolit

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa