Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Exministr Pospíšil: Vyhrál volby a sbírá hovínka za půl miliardy

Autor: poe, alekk - 
16. října 2012
05:02

Hovínko, které právě sebral exministr Jiří Pospíšil (36), je v podstatě ze zlata! Politik totiž venčí psa Medě Mládkové (93). A s chutí – tato mecenáška umění mu svěří půlmiliardový majetek…

Sběratelka Mládková před časem Pospíšila zahrnula do své závěti. Chce, aby to byl právě on, kdo se postará o její sbírku středoevropského moderního umění v hodnotě zhruba 500 milionů korun. „Postupně si u mě získal nebývalou důvěru. A takových lidí, kterým můžu v Česku věřit, je opravdu málo,“ zdůvodnila Blesku své rozhodnutí Mládková.

S tou Pospíšila nepojí jen světově unikátní sbírka umění, ale také desetiměsíční kříženec Tristan z plzeňského útulku. „Bylo to po dohodě. Paní Meda chtěla psa, ale nevěděla, kdo by se o něj postaral, až před Vánoci odjede do Ameriky – své druhé domoviny. Tak jsme se domluvili, že to budu já, a máme ho napůl,“ řekl Blesku Pospíšil a v žertu dodal: „Máme ho takzvaně ve střídavé péči.“

Politik, kterého premiér Nečas vyštípal z vlády, vyhrál volby na Plzeňsku a znovu se vrací do politiky…

hrouzek ( 18. listopadu 2012 23:16 )

Pospíšile,kluku jeden sympatický.Jsi sice dobrý,ale byl bys jen opravdu jako " Sám voják v poli " Proto ti určitě bude takto líp.Jsi sice odesák,ale zase až tak moc modrý přece jen nejsi.Jen si uvědom,že vlastně už zrudla vzteky celá republika.Jen hlava ,on je to v podstatě jen ožralej Kalousek ( to ale nemyslím pana presidenta Klause ) a Nečasův nos i z jeho nohsledy je ještě pijácky promodralý.Vždyť už volá celá republika " pryč s darebáky ".Proč tedy se ještě k té bandě hlásíš.Je Ti to zapotřebí?

marmat ( 16. října 2012 15:38 )

Doplňuji své hlášení: BYLO BY MI VELKOU CTÍ VENĆIT PANÍ MEDKOVÉ PSA, NEBO JÍ DOJÍT NA NÁKUP (až to bude jednou potřebovat) a to zcela GRÁTIS !!!

aksura ( 16. října 2012 12:20 )

naidka ( 16. října 2012 11:41 )

Blesku, vyfotit psa přímo "při činu", to chtělo určitě měsíce příprav a obětavého sebezapření. Doufám, že se se snímkem Kálející Tristan zúčastníte zase nějaké fotografické soutěže.

vilaamalka ( 16. října 2012 11:33 )

Takovou veřejně prospěšnou práci bych brala také.

Zobrazit celou diskusi