Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hejtman žije s milenkou: Má dítě s Miss Blond!

Autor: Vlaďka Hradská, lmk - 
3. října 2012
05:00

Pěkný proutník je jihočeský hejtman Jiří Zimola (41, ČSSD). Před rokem zahnul manželce s nositelkou titulu Miss Blond Janou Příhodovou (29). A už je tu další zvrat v jeho životě. Z milenky se stala životní partnerka a matka jeho dcery Lary.

Holčička s mírami 50 cm a 3 kg se narodila v srpnu. S kočárkem je ale pár vidět jen výjimečně. Jihočeského hejtmana zaměstnává předvolební boj natolik, že většinu času tráví nyní bývalá modelka sama s dcerou v pronajatém bytě v Otíně u Jindřichova Hradce.

Opustil i dvě děti

Hejtman opustil manželku Ditu a děti Adama (15) a Lindu (12) už loni, rozvést se ale ještě nestačil. Jak se Blesku podařilo zjistit, za vším jsou komplikace s úvěrem, který si s manželkou vzal na rekonstrukci domu. „Chceme jít k soudu ve chvíli, kdy budeme na všem ohledně péče o děti i vyrovnání majetku domluveni. Vypadá to, že to bude co nejdříve,“ řekl Zimola.

Jana, to je výzva

Na přímý dotaz Blesku, zda něčeho lituje, odpověděl: „Dita je bezvadná manželka, ale pro někoho jiného. Jana byla výzva. Našel jsem v ní partnerku, se kterou si rozumím. Je vnímavá, stará se o naše štěstí a tím je Lara. Rád bych si ji jednou vzal.“ A jak přišel k nezvyklému jménu své malé dcery? „Radil jsem se s mými dětmi a společně jsme vybrali Laru. Mám je rád. Že jejich rodičům ztroskotalo manželství, vzaly lépe než mnozí dospělí,“ přiznal Zimola.

Kdo je Miss Blond International 2000?

Jana Příhodová (29), rodačka z Hradce Králové, odjela v sedmnácti letech do Rakouska na svou první velkou soutěž krásek. Porotu oslnila natolik, že jí udělila titul nejkrásnější blondýnky světa a navíc i ocenění Miss Catwalk za nejkrásnější chůzi. Zkoušela štěstí v modelingu, jejím partnerem se na několik let stal závodník s kamiony Stanislav Matějovský. Pracovala v sekretariátu královéhradeckého hejtmana Lubomíra Franze (ČSSD), kde se seznámila s jeho jihočeským stranickým kolegou Jiřím Zimolou.

ipapa ( 4. října 2012 20:04 )

Jana byla výzva... Radil jsem se s mými dětmi... a společně jsme vybrali Laru... UBOŽÁK!

jaramila ( 4. října 2012 18:03 )

Už jsem se lekla, že se to už Štikový narodilo!

bobou ( 4. října 2012 12:08 )

A co tu sebranku z jiných stran ODS, VV, TOP 09 atd.? Ti se snad chovají jinak? Vždyť je to všechno jedna svolo*č a je úplně jedno ve které straně se zrovna nachází. Protože polovina z nich jsou přeběhlíci ze stran jiných podle hesla kde se budu mít lépe, tam se převleču.

znalec ( 4. října 2012 11:06 )

ten hezkej károvanej svetřík určitě fasovali všichni hoši z čssd na golf, sázím, že politický vězeň Rath ho má taky.....

sakra ( 4. října 2012 10:32 )

"Politici" jako ve většině případů!!! Když se vyškrábou k "moci a penězům" tak potřebují mladší maso.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa