Bavič z Partičky má se zpěvačkou dvě děti – dceru Viktorku (14) a syna Matyáše (4). S jejich výchovou ale není problém ani po rozchodu manželů.

Vzorný taťka

Podle informací Blesku se Genzer stará o děti svědomitě. Viktorku dokonce vodí do Divadla Broadway na zkoušky muzikálu Klíč králů, kde malá hraje. Problém prý nenastane ani tehdy, když bude Finková mimo Prahu s představením Andílci za školou, které se teprve chystá zkoušet. „Máme babičky, strejdy, tety. A hlavně je tu přece pořád tatínek, takže hlídání je zajištěné,“ prozradila zpěvačka Blesku.

Smířená s osudem

Na oko je sice zpěvačka samý úsměv, ale odchod manžela jí stále leží v hlavě. „Pořád si myslím, že je to skvělej chlap. Jen od nás prostě odešel,“ říká Finková smířeně. Pár se poznal už před osmnácti lety. Po chvilce chození si chtěl Geňa Lindu vzít. Ta ho ale tenkrát odmítla.

Od svatby po rozchod

Svatbu před narozením dcery sice nestihli, ale o to ji pak měli zajímavější. Obřad se odehrál v televizním pořadu, kde Finková vyskočila z krabice jako nevěsta. Překvapený Genzer o ničem nevěděl, ale řekl své ano.

Druhé dítě přišlo po dramatickém těhotenství, které skončilo potratem. Po Viktorce tak do rodiny přibyl Matyáš. Ani dvě děti ale nedonutily Geňu zůstat s rodinou.

Před dvěma měsíci si totiž našel o devět let mladší milenku Markétu Jiránkovou. Po několika týdnech skrývání ji nakonec vzal i mezi své kamarády na natáčení Partičky.

Fotogalerie
15 fotografií