Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Paroubek jako rudá kuriozita aneb volby na Reflex.cz

Paroubek jako rudá kuriozita - tak vidí šéfa ČSSD Teo Adamy
Paroubek jako rudá kuriozita - tak vidí šéfa ČSSD Teo Adamy  (Autor: Foto pro Blesk.cz - Reflex.cz/Teo Adamy)
Autor: Reflex.cz, jos - 
29. května 2010
21:16

Průběh voleb pěčlivě sledovali také na serveru Reflex.cz. Adrenalin a napětí se pokoušel svými vtipnými kolážemi rozmělnit výtvarník Teo Adamy.

Sociolog a spisovatel Jan Jandourek komentuje pád KDU-ČSL: "Co tahle pohroma udělá se stranou, která se od první republiky řídí heslem "hlavně být při tom", těžko říci. V posledních letech udělali lidovci hodně pro to, aby dopadli špatně. Volba Jiřího Čunka za předsedu slibovala pohromu ještě předtím, než vyšly na světlo všechny jeho kauzy a než se proslavil dalšími slavnými výroky. Popuslismus se musí dělat inteligentně..."

Novinář Miloš Čermák si všímal, jak volby hodnotí komunita na facebooku: "Zdeněk Škromach necelé dvě hodiny před koncem voleb slíbil svou účast na virtuální události s názvem "Oslava volebního vítězství ČSSD". Přítel Jaroslav Foldyna vzápětí reagoval: "...příteli Zdeňku, až tak?" Objevily se i námitky, že ČSSD sice vyhraje, ale nebude mít většinu, a to ani s komunisty. Na to Zdeněk Škromach reagoval (stále před koncem voleb): "Jiří vítěz sestavuje vládu. Věřím, že všichni ti poražení lídři čestně rezignují a bude s kým jednat." Jenže pak byly ohlášeny tzv. exit polls. Musí to být opravdu šok, protože zdi i těch největších facebookových závisláků oněměly."

Novinář a milovník marihuany J.X. Doležal: "Když jsem poprvé ve čtrnáct hodin slyšel odhady volebních výsledků, rozhodl jsem se, že se večer - ač abstinent - na oslavu opiju..."

JAK KOMENTOVALY DALŠÍ OSOBNOSTI VOLBY NA REFLEX.CZ? ČTĚTE ZDE!

Foto:  Foto pro Blesk.cz - Reflex.cz/Teo Adamy

karamelka ( 30. května 2010 11:39 )

http://www.youtube.com/watch?v=NkKA8ynToNs

agent ( 30. května 2010 00:11 )

Reflex nejsou novináři, ale psychopati a narkomani.

lo2f ( 29. května 2010 23:46 )

Co říká novinářská etika o zveřejňování fotek z umělecké výstavy? Paroubek si o takové karikatury vysloveně říká svým chováním

marais ( 29. května 2010 23:45 )

OMYL, na odlákání voličů čssd bylo zaděláno založením TOP 09 a Zemanem. Vytvořená společenská třída socek, DŮCHODCI, nemocní jistě volili ODS. Navíc mediální tažení proti Paroubkovi bylo strašné.

marais ( 29. května 2010 23:41 )

Vy novinářský hovada, co si to vůbec dovolujete rozšiřovat takové fotky.Porušujete novinářskou etiku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa