Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

John: Lhal u soudu o sexu s Wolfovou!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ot, hof, map - 
7. května 2010
10:20

Tváří se jako ten nejčestnější a přitom lhal dokonce před soudem! Lídr Věcí veřejných Radek John (55) totiž v soudní síni v září 1999 prohlásil, že nikdy neměl sex se svou kolegyní z pořadu Na vlastní oči Pavlínou Wolfovou (39). Ta ho teď usvědčila ze lži.

Ve sporu s bulvárním časopisem, který napsal o sexuálním poměru Johna s Wolfovou, současný lídr Věcí veřejných vystupoval jako svědek. „S Pavlínou jsem nikdy sexuální kontakt neměl. Jsme přátelé a kamarádi, což považuji za intimní vztah, ale nikoli sexuální,“ prohlásil tehdy John.

Jenže od té doby se provalilo Johnovo utajované otcovství s jinou ženou a jeho manželka herečka Zlata Adamovská »práskla«, že i s Wolfovou měl dvouletý vztah. Vzhledem k dalším okolnostem bylo jasné, že se odehrál v době před soudem. Přesto John Blesku dál nestydatě tvrdil: „To je pravda, co jsem u soudu řekl. Přátelský vztah jsme měli už před tím soudem, ale sexuální vztah mezi námi začal až po tom soudu.“

Wolfová ale pro Týden.cz řekla narovinu: „Já si přesně nepamatuji, kdy jsem s ním spala, ale rozhodně to bylo mnohem dřív než v roce 1999, kdy probíhal soud. Tehdy jsem už totiž začínala chodit s Danielem Hůlkou.“ Blesku Wolfová také potvrdila, že Johna neviděla minimálně 11 let. Za křivé svědectví hrozilo Johnovi i vězení, ale teď už je to promlčené.

9030 ( 13. května 2010 23:41 )

Frajerka tvrdí, že jí vojel, no dobrá. On tvrdí . že ne. Dobrá tak nevím, kdi by se za ten šuk mek stydět. Pro dámu to muselo být nezapomenutelné, když je ochotná i po letech o tom mluvit veřejně, pro muže to asi byl klasický zásun a domů. Tak nevím kdo z nich má máslo na hlavě a kdo by se měl stydět.

monjja ( 10. května 2010 14:04 )

Tohle nechápu....to mám svůj drahocenej čas věnovat tomu, že budu volit Parouba nebo jim podobný? To snad ne, po tolika letech v podstatě "bezvládí", kdy se ti idioti nedokážou ani domluvit na tom, kdo půjde první ze dveří? Mno...a řekla bych, že tohle je skutečně vyčpělá špína a za tím si stojím...informace, že s ní spal, když řekl, že s ní nespal, a to ještě - pěkně prosím - jedenáct let stará, to se mnou teda "zamávalo"...Johna si vážím kvůli tomu, jaký je novinář, jaký je politik, to nevím, ale vzhledem k tomu, že tam může kldině bejt i zlodějskej mašinfíra a ještě mu projde i megakrádež, tak tohle bych opravdu neřešila...

petudka ( 8. května 2010 19:00 )

je prase a jí se divím,že se patlá se starým chlápkem

komentator ( 8. května 2010 18:39 )

John lže kudy chodí. A lže ve velkém stylu....John svým lžím již asi i věří.

komentator ( 8. května 2010 18:34 )

vzal na hůl spolu s podnikatelem janouškem Všeobecnou zdravotní pojišťovnu. Firma ORA Print patříci janouškovi, ve které byl John jednatelem, si za 4 čísla časopisu Pohoda pro pojištěnce VZP účtovala 100 milionů korun. Nyní stejný počet výtisků vydává jiná (poctivější) firma za 40 miliónů korun. Kam zmizely velké peníze účtované Johnem? Janoušek a John si zřejmě přišli na své....... VZP však splakala nad vejdělkem. Llhář a podvodník John ze sebe dělá důvěryhodného politika. Pouze blbečci můžou žvástům podvodníka Johna.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa