Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

John útočí na Nečase: Říká se mu Petr Nagy!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: efk, jos - 
22. dubna 2010
06:12

Bývalý novinář a šéf strany Věci Veřejné Radek John zaútočil na volebního lídra ODS Petra Nečase. O tom tvrdí, že se mu kvůli nadstandardnímu vztahu se spolupracovnicí Janou Nagyovou, přezdívá Petr Nagy!

Volební lídr strany Věci veřejné Radek John zvolil vpravdě netradiční druh volební kampaně. Na internetovém serveru Stream.cz umisťuje svá videa, ve kterých velmi ostře komentuje politické události v Česku a ve světě. A servítky si rozhodně nebere.

Jeho první videokomentář, ve kterém si drsně utahuje například z Ivana Langera, Mirka Topolánka, nebo Jiřího Paroubka si pustilo téměř čtvrt milionu lidí. Hodně kontroverzí pak nepochybně vzbudí i Johnovo druhé video. V něm se nejvíce pustil do Petra Nečase.

Peter Nagy z ODS

Tomu vyčítá především skutečnost, že své blízké spolupracovnici Janě Nagyové dal v době, kdy byl ministrem více jak půl milionové odměny. Jenže John jde ještě dál. „I vrabci na střeše si cvrlikají o tom, že pan Nečas má se svou spolupracovnicí Janou Nagyovou skutečně hodně nestandardní vztah. Někteří lidé z ODS už Nečasovi dokonce přezdívají Petr Nagy. Možná přišel čas, aby Nečas o tomto vztahu už konečně zazpíval,“ říká John na videu, načež se objeví část videoklipu zpěváka Petera Nagyho k jeho slavné písni Láska je tu s námi.

Petr Nečas se k celé kauze stručně vyjádřil: "Video jsem neviděl," vzkázal prostřednictvím SMS do redakce Blesk.cz.

Ovšem Nečas zdaleka není ani tentokrát jediný, kdo to od Johna schytal. Radost určitě nebude mít ani předseda poslanecké sněmovny Miloslav Vlček. Z toho si John utahuje kvůli jeho kauze, kdy svému asistentovi splácel dluh milion korun tak, že mu peníze přinesl v hotovosti v papírovém pytlíku. Možná i díky těmto videím teď John patří v průzkumech za nejoblíbenějšího českého politika.

Celá kauza má ovšem zajímavé vyústění. Věci veřejné se možná nakonec lekly vtipnosti svého lídra a video bylo staženo. "Bylo to na přání autora," sdělili nám na Stream.cz k důvodu stažení spotu.

zikkurat ( 7. května 2010 12:04 )

John, Kocáb nebo Woods. Každý si chce "švihnout". Určitě nešlo o rozmanitý, nevypočítavý ,nízkorozpočtový sex. Ty holky to přece nedělaly zadarmo.

anelam ( 23. dubna 2010 08:10 )

Zase souhlasím

anelam ( 23. dubna 2010 08:06 )

Ahoj dobře jsi to napsala já to tak cítím také!!!Neměla jsem nad něho!!!!!!

z.novo. ( 23. dubna 2010 00:46 )

a to přímo pro německou klientelu. ano nagyová se seznamovala s německými klienty v jedné seznamovací agentuře a odtuď má zřejmě své zkušenosti, kterými dokázala oblnout mnoho mužů a mezi ně patří především pan nečas

z.novo. ( 23. dubna 2010 00:43 )

ano i toto je pravda a potvrdilo nám to mnoho lidí z ministerstva práce, pan nečas se scházel s nagyovou v ministerské posilovně, kde spolu nejen cvičili a kam nesměli po tu dobu chodit ostatní lidé, aby je náhodou při něčem nenačapali, máme také k dispozici informaci, že si pan nečas kvůli tomu také nechal odmontovat všechny kamery, které vedly k té jejich ministerské posilovně a to je jasný důkaz toho, že se tam zřejmě něco stávalo mezi nečasem a nagyovou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa