Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nečas o své asistentce Janě: Vždyť ona dře jak kůň

Jana Nagyová je podle Nečase \"poctivý, slušný a pracovitý člověk\", který si odměny zaslouží
Jana Nagyová je podle Nečase \"poctivý, slušný a pracovitý člověk\", který si odměny zaslouží  (Autor: Blesk)
Autor: ljš - 
18. ledna 2012
16:37

Podle premiéra Petra Nečase jsou odměny, které dostala ředitelka Sekce kabinetu předsedy vlády Jana Nagyová, zasloužené, protože jeho lidé "dřou jako koně". Škoda jen, že se podobných statisícových odměn nedočkají řadoví občané, kteří sice také dřou, ale nemají to štěstí, že by pracovali pro premiéra.

"Chci zdůraznit, že z hlediska Úřadu vlády, v loňském roce odměny v řádu několika set tisíc dostalo více než 20 lidí v úrovni řízení, ředitele odboru a více, přesto je zmiňováno jedno jediné jméno a je zmiňováno prostě proto, že je to spolupracovník premiéra, to nemá jinou než politickou motivaci," řekl Nečas.

Podle Nečase hospodaří Úřad vlády velmi úsporně. V roce 2010 snížil objem mzdových prostředků o 21 milionů korun a provozních prostředků o dalších 18 milionů. V letošním roce je pak hodlá snížit o dalších dvacet milionů. "I v odměnách došlo k poklesu a musím říct, že paní vrchní ředitelka měla druhé nejnižší odměny z top managementu," dodal Nečas.

Nečasův mluvčí Jan Osúch již dříve uvedl, že Nagyová odměny dostala za splnění mimořádných a zvlášť významných pracovních úkolů. Patřila mezi ně například příprava cesty do Bruselu, podkladů pro summit NATO a reformy.

ivuska1 ( 24. ledna 2012 15:58 )

Ja vubec nesouhlasim s tim , at ji to necha. Musela by byt SUPER ZENA ABY JEJI PLAT ODPOVIDAL PRACI VYKONENE A POROVNANE S VYSI VYDELKU CELOSTATNIHO PRUMERU !!!

dagma9 ( 23. ledna 2012 23:32 )

Tolerujeme jim to už přes 20 let a oni to vědí a proto hrabou krysy,ale ČR(Titanik se potápí).Nic nezmůžeme pokud nevyrazíme do ulic. Pokud aspoň polovina národa nevyrazí do ulic a tu zlodějskou chamraď nevymete, tak v tom budou neustále pokračovat.

komin ( 22. ledna 2012 16:41 )

latex Peta nemuze bez mlaticky Nagyove zit

komin ( 22. ledna 2012 16:40 )

dominantni brutalistka Nagyova mlati latex Petu straslive

vagen ( 22. ledna 2012 13:48 )

ze statni dominou Nagyovou je sado maso bezpecnejsi pro Necase , nez kdyby se prevlikal do latexu v sado - maso salonech ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa