Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Víme, kdo ukradl výplatnice Nagyové, tvrdí vláda

Jana Nagyová je rázná holka, která umí ze svého šéfa vymámit pořádně tučné odměny!
Jana Nagyová je rázná holka, která umí ze svého šéfa vymámit pořádně tučné odměny!  (Autor: Blesk)
Autor: ČTK, oj - 
20. ledna 2012
20:14

Úřad vlády zjistil, kdo ukradl dokumenty včetně výplatnic pravé ruky premiéra Nečase Jany Nagyové. Vláda teď zvažuje další právní kroky.

Zveřejnění informací o statisícových odměnách, které Nagyová získala v některých měsících loňského roku, je přitom podle předsedy vlády mediálním lynčem člověka, který se ničeho nedopustil.

Nečas ve středu řekl, že jde o politický útok, podobné odměny jako jeho blízká spolupracovnice totiž dostalo v úřadu vlády dalších 20 lidí.

Nagyová bere jako vrchní ředitelka Sekce kabinetu předsedy vlády základní plat kolem 30 tisíc korun. Ten se jí ale díky odměnám a příspěvkům několikanásobně zvýšil. V březnu měla Nagyová na výplatní pásce celkem 273 tisíc korun hrubého, tedy asi 190 tisíc korun čistého. Březnová odměna činila 190 tisíc korun, lednová byla ve výši 100 tisíc korun, informoval server Insider.

libuna119 ( 31. ledna 2012 10:02 )

Když tak na ty dva koukám,skutečně bych jim nejradši nemlátil drž.ky!!

ivuska1 ( 24. ledna 2012 15:38 )

Souhlas s jaselka. oni tomu vynaseci ty schody 100% namydli! Hlavne proto aby se vsichni bali pak cokoliv o nich zverejnit!!!

alixie ( 23. ledna 2012 18:24 )

Když má vedoucí sekretariátu 80 000 měsíčně, tak to by měla sakra dřít jako kůň, nebo třeba jako horník, sestra v nemocnici apod. Zavírají se dílny pro mentálně a fyzicky postižené, kojenecké ústavy, apod., protože jim chybí k existenci třeba 50 tis. A to vyplul na povrch jen jeden příkládek, Co všichni ti ostatní, poslanci, senátoři, jejich náměstci, poradci, asistenti a další. Kvůli takovéhlemu hospodaření máme např. nejdražší benzin v EU, aby všichni naši vyžírkové mohli jezdit zadarmo. Proč mají všechny okolní státy, na které stejně dopadá krize jako na nás, benzin levnější? Proč nemáme ani jednu dálnici vybudovanou za miliardy, kvalitní? Už se bouřili lékaři, učitelé,teď se začínají bouřit studenti, nemáme na hasiče, na policisty, no jak tohle dopadne?

jaselka ( 23. ledna 2012 18:06 )

Oni už přece sedí. Ve sněmovně a v senátu.

jaselka ( 23. ledna 2012 18:04 )

Rozdíl je ale vtom, že oni mohou tomu vynašeči nadosmrti namydlit schody, takže už si ani nevrzne. A my sice víme, kdo rozkradl tenhle stát, ale to vědění je nám platné asi jako mrtvému zimník.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa