Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nečas, Sobotka, Kalousek jako starci v roce 2030: Omluví se za chyby

Autor: map, Kjos - 
30. ledna 2012
16:40

Takhle budou dnešní političtí lídři vypadat v roce 2030. A budou se Čechům omlouvat. Třeba za to, že mohli srazit jejich účty za energie, ale neudělali to. S takovou kampaní vyrazilo do boje za »chytrou«, ekologicky šetrnou ekonomiku Hnutí Duha.

Billboardy se zestárlým premiérem Petrem Nečasem (ODS), ministrem financí Miroslavem Kalouskem (TOP 09) a šéfem ČSSD Bohuslavem Sobotkou jsou součástí kampaně Velká výzva.

V ní Hnutí Duha prosazuje nový zákon, který stanoví, jakým tempem se Česko bude zbavovat své závislosti na drahých fosilních palivech.

„Zákon podle britského vzoru rozhýbe nová průmyslová odvětví a zelené inovace, takže posílí českou ekonomiku. Srazí rodinám účty za energii i českou závislost na drahém dovozu ropy,“ tvrdí šéf hnutí Petr Machálek.

Na webu velkavyzva.cz se lidé dozvědí například i to, jak platit méně za benzin.

husqarnowicz ( 2. února 2012 15:35 )

To ne, to si tam jenom zkoušejí obleky do truhly.

husqarnowicz ( 2. února 2012 15:34 )

Myslíš jako dneska pod modrými kmotry Nečas?

kdochytavzite ( 31. ledna 2012 11:14 )

Omluva Bohuslava Sobotky: Taky nemám – to je jisté / své svědomí zcela čisté. / Nelze v téhle republice / schválit vše bez opozice. / Své zásady jsme též měli / zadarmo to nedělali. / Vždyť nejhorší černé vrány / pocházely z naší strany / navíc to vždy byl náš boss / Paroubek či Standa Gross. / Závidím jim jejich pílí / bez úplatků – kde by byli? / Dnes jsou v USA a v Řecku / – a já jenom v Lichtenštejnsku. / Lituju že z naší doby / nezbylo vám na důchody. / Snad mě to tu nepotká / váš Bohuslav Sobotka

kdochytavzite ( 31. ledna 2012 11:13 )

Omluva Miroslava Kalouska: Omlouvám se – byl jsem z formy / za všechny blbé reformy. / Nemáte představu přece / kolik chlastu tam proteče / a když je pak na šrot vláda / realitu těžko zvládá. / Tady nelehce se žije / platí ruka ruku myje / a pochopte mou pozicici: / nechtěl jsem být v opozici. / Blízko peněz chtěl jsem být / na stáří se zajistit. / Nyní svědomí mne tíží / ale též mám strach ze mříží / na Bahamách mám teď byt / a vám se chci omluvit… / Vím že na mě máte vztek / váš Miroslav Kalousek

kdochytavzite ( 31. ledna 2012 11:12 )

Omluva Petra Nečase: Sypu popel na svou hlavu / že nemáte na potravu / už vůbec ne na svůj byt / o práci smíte jen snít… / Já – nedbaje dobré rady / dal Unii miliardy / pak podepsal – to se stává / že nemáme žádná práva. / Sorry, nebylo to fér / vždyť jsem byl váš premiér! / Přiznejte si, za ty prachy / udělá to každý taky! / Proto jsem svůj příjem celý / odklonil sem na Seychely. / V base měl bych dlouhý metr / omlouvám se – Nečas Petr.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa