Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Redaktorka ČT přirovnala Hradčany k ostravskému sídlišti!

Reportérka Šárka Bednářová
 (Autor: ČT)
Autor: val - 
18. října 2010
13:37

Reportérka ostravského volebního studia České televize Šárka Bednářová o víkendu v živém vysílání šokovala televizní diváky. Přirovnala totiž panorama Pražského hradu k Ostravě! Lidé se nyní sami sebe ptají, myslela to skutečně vážně?

To musel být vtip, když reportérka Bednářová vítala z volebního studia v Ostravě diváky u televizních obrazovek ČT slovy: "Zdravím diváky z Ostravy z budovy, ze které je stejně krásný výhled jako z pražského tančícího domu." Zasnila se moderátorka při dlouhém záběru na panorama ostravského sídliště a obchodního domu.

To snad nemohla myslet vážně! Má redaktorka ČT šedý zákal, nebo jde o špatný veřejnoprávní humor? Posuďte sami, přirovnávat výhled na největší a možná i nejkrásnější hrad na světě ke smogem otrávenému sídlišti s panoramou čoudících komínům je vážně zcestné.

Reportérka Šárka Bednářová Reportérka Šárka Bednářová | ČT

gogo ( 18. října 2010 14:18 )

Ne dny, ale celé roky. Toto je naprostá strašlivá skutečnost, kterou ti, kteří zde bydlí vědí a ti, kteří zde nebydlí tomu nevěří... Zvláště tomu nevěří nějaké vlády na pár let či měsíců schované v Praze... Není nic horšího než je bezmocnost. V tomto případě bezmost starých nemocných lidí a malých dětí. Kteří na dnešní bezohlednou hamižnost zahraničních firem na Ostravsku doplácejí nejvíce.

kudlankabezbozna ( 18. října 2010 13:51 )

ona asi paní redaktorka užila něco, čemu se říká suchý humor. Ale jinak - tu reportáž jsem viděla a při vší úctě - tak arogantní novinářku jsem už dlouho nezažila. Asi se jí tím smogem kapku zaprášily šedé mozkové závity.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa