Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sociální demokratka Ivonka: Láká voliče na sexy tělo

Autor: ot, Krvs - 
14. října 2010
23:32

Brunátní politici s důchodem na krku už netáhnou, a tak to ČSSD začíná zkoušet jinak. Co takhle dát voličům blondýnu s hlubokým výstřihem, která se ráda předvádí? V Olomouci jedna kandiduje na radnici – Ivona Fišerová (26) sice část členů pobuřuje, ona ale říká, že má podporu vedení. „Jsou rádi, že se dokážu mladým přiblížit a ukázat, že v ČSSD nejsou jen postarší pánové,“ řekla Blesku.

To, že výstřih je v ČSSD důležitý politický nástroj, potvrdila i exkandidátka na místopředsedkyni strany Alena Borůvková (37). „Když vám řeknu, že mě kdysi někdo výslovně požádal, abych na 1. ÚVV měla co nejhlubší dekolt, co si o tom pomyslíte?“ zapojila se do diskuze o Fišerové na Facebooku. Kdo ji o odhalený výstřih žádal, ale neprozradila.

Kolegyním vadí, že se líbím

Také olomoucká »miss ČSSD« Fišerová tají, kdo z vedení strany ji údajně podporuje. Na svém oblékání a vystupování ale šéfka olomouckých Mladých sociálních demokratů a členka okresního vedení strany nehodlá nic měnit.

„Prostě se líbím a některým kolegyním to vadí,“ uvedla. V politice pomýšlí na nejvyšší ligu – ráda by do Sněmovny. Je vidět, že ne nadarmo má přezdívku »Paroubek v sukních«. Expředseda ČSSD je jejím vzorem.

warumfernet ( 22. března 2011 09:19 )

O *** v Berlusconiho vilce bych si kolo neopřel......

jaroush ( 16. října 2010 17:08 )

A kde???

sirena ( 16. října 2010 06:44 )

Proti sexy-kalendáři Věcí veřejných a pornofotkám Mirka Topolánka z ODS je to fotka pro mateřské školy.

petr777 ( 15. října 2010 08:15 )

My v Plzni máme taky jednu blonďatou socdemačku a ta ma dokonce heslo na plakátech, CHCETE ZMĚNU, VOLTE ŽENU, akorát že ji nikdo moc nezná a prej je to opravdu blondýna )) Tohle kdyby viděl tatíček Jyrka))

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa