Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Upřímná přiznání v debatě Blesku: První pusa Nerudové, Pavel za generála i doma a „nepořádník“ Fischer

Autor: pah, Jiří Marek - 
11. ledna 2023
05:00

Partneři kandidátů na prezidenta v prezidentské debatě Blesku otevřeně přiznali, jak to u nich v rodině chodí a kdo je u nich doma „generál“. Ve studiu s moderátorem Jiřím Markem zavzpomínali i na první rande a první pusy.

„My jsme se poprvé potkali v karlínském nahrávacím studiu, kde on zpíval sólo,“ vzpomínala na první setkání se svým manželem Klára Fischerová. Na první pusu si ale musela měsíce počkat. Sama pak začala ve sboru zpívat, Pavel Fischer byl v té době ještě ve Švýcarsku. „Všichni říkali: Až přijede ten bas, Pavel Fischer, tak uslyšíš. No a já slyšela. Bylo to pozvolné, postupné, ale našli jsme si k sobě cestu.“ Po mnoha letech společného soužití vnímá samozřejmě i některé manželovy neduhy.

Video  Prezidentská debata: První rande a žádost o ruku  - Blesk TV a Mall TV
Video se připravuje ...

Fischerovy „hříchy“

Podle jejích slov by mohl být dochvilnější a pořádnější, a to zejména ve své pracovně: „Jde se tam po úzkých točitých schodech, už na těch schodech jsou vidět hromádky, knížečky, které se postupně zvětšují… A pracovní stůl pak vypadá tak, jak vypadá, ale já obdivuji, že vždy vše najde.“

Neruda: Typické první rande a pusa v tramvaji

Robert Neruda si první schůzku pamatuje na den přesně: „Od té doby odpočítáváme, odkdy spolu jsme. Zašli jsme spolu kam jinam než na Špilberk v Brně. Já jsem ji potom doprovázel na šalinu. A když nastupovala, dal jsem jí pusu, protože jsem tak nějak tušil, že se nebude moc bránit a bude muset už nastoupit.“ Pro úspěšné manželství se snaží u Nerudů dodržovat pravidlo „nikdy nejít do postele rozhněvaní a společně se před spánkem vždy udobřit“.

„Neromantické“ seznámení Pavlových

Na rozdíl od ostatních nepovažuje setkání se svým manželem Eva Pavlová za příliš romantické, došlo k němu totiž v pracovním prostředí a cestu si k sobě hledali několik let. Přiznala také, že Petr Pavel je generálem i u nich doma. „Ano, je přece generál, ale ne ve smyslu, že by něco zavelel a ono to fungovalo, tak to opravdu ne. Snažíme se na výrazných věcech domlouvat. Ale jsou věci, o kterých rozhoduju sama.“

Vánoce 2023

 

 

 

 

 

 

jajas ( 12. ledna 2023 13:18 )

Koukám, že ještě chvíli a počů*řáš se z toho, jak jsi vtipný...

jajas ( 12. ledna 2023 13:17 )

hadrapIan: Myslím vlákno..a taky si myslím, že ti už tady z toho j*e*b*e...

rudy_hnis ( 11. ledna 2023 17:13 )

Těžko, spíš musí jít spát na balkon.

JaNat ( 11. ledna 2023 16:52 )

Dobrýýýý vtip dne.

JaNat ( 11. ledna 2023 16:49 )

Ano, ale psala jsi to vzadu a ne tady.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa