Královna finálového večera, který proběhl na Občanské plovárně v Praze, si odnesla nejen hodnotné ceny, ale navíc postupuje přímo do semifinále České Miss.

 


Slavnostního zahájení se ujala zpěvačka Iveta Bartošová a svým hitem Hej, pane diskžokej uvedla hned na začátku publikum do varu. Napětí celého večera umocňovala vtipná moderátorka večera Ester Kočičková, která kladla dívkám nelehké otázky na téma showbyznys a vaření. Z jejich odpovědí bylo patrné, že krásky tráví čas spíše sportem. Při tanci v bikinách, které zakrývaly opravdu jen to nejnutnější, se vzrušila dokonce i sama Ester.

Fotogalerie
10 fotografií

Když si povšimla, že publikum zaregistrovalo její orosené čelo, lesk v očích a zalapání po dechu, přiznala své pocity a řekla: "Stárnoucí moderátorka začíná pochybovat o své sexuální orientaci."

Porota, které předsedala Česká Miss Eliška Bučková, zasedli také šéfredaktor Blesku Vladimír Mužík, ředitel inzerce Blesku Karel Polcar, hrdina reality show Big Brother Filip Trojovský, loňská vítězka Dívky léta Šárka Moutvičková, spolumajitel firmy na spodní prádlo Petr Vlasák a Radim Stezska ze společnosti Queens, rozhodně neměla jednoduchou práci.

Z deseti finalistek však nakonec porotce nejvíce oslovila Tereza Letáková z Havířova (85-63-93), která se živí modeláží nehtů a plánuje studium na vysoké škole. Jejími zálibami jsou slunění se v soláriu a florbal, který hraje zásadně s muži, protože s ženami si příliš nerozumí. Tereze při finále držel palce i její přítel, s nímž chodí už čtyři roky.

Na druhém místě se umístila studentka Taťána Marenčíková (23) z Hodonína (90-60-90), třetí v pořadí je Adriana Lindaurová (17) z Písku (89-68-90), která se zároveň stala Miss Sympatie čtěnáčů Blesku a Nedělního Blesku.