Všichni fanoušci herečky Evy Holubové moc dobře vědí, jak často se potýká s pocity samoty. Jak už několikrát přiznala, chybí jí blízká kamarádka, které by se mohla zpovídat, a proto musí vylévat své srdce na instagramu. „Druhá adventní neděle je za námi, mám ji ráda, nese jméno lásky a pokory. Na lásku nás musí být víc, na pokoru si vystačíte sami. Je mi moc smutno, chtěla bych mít u sebe nějakýho parťáka…“ stýskala si ve svém posledním příspěvku.

Na odlehčení smutného zamyšlení ale na internet nahrála snímek, který je tak trochu za hranou. Nazvala ho „malým a nehorázným dárkem pro zasmání nakonec“, a sdílela dosti intimní fotku herce Petra Čtvrtníčka (55). Ten na obrázku sedí na jakési posteli, oblečený pouze v trenýrkách a bílém tričku, a jelikož si hoví s nohama pořádně rozkročenýma, zpod kárované látky mu něco… vykukuje.

„Úplně jsem dostala chuť mu zavolat. Ale nechci se nikomu věšet na krk. Bojím se, že by mne setřásl, tak raději budu žít v iluzi, že mám u některých lidí vždy náruč otevřenou,“ dodala „sklepácká“ hvězda. Lechtivá momentka ovšem mnohé její příznivce zaskočila a vynořily se dotazy, zda herec známý například ze satirické České sody nebo seriálů Krejzovi či Přístav o ní vůbec ví a zda by souhlasil s jejím zveřejněním. „On ji zveřejnil sám!“ reagovala však Holubová a doplnila rozesmátý smajlík.

VIDEO: Boj Evy Holubové o životní prostředí! Na záchodě nesplachuju, je jiné řešení!

Video
Video se připravuje ...

Boj Evy Holubové o životní prostředí! Na záchodě nesplachuju, je jiné řešení! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
50 fotografií