Natáčení svátečního dílu se konalo v říjnu a trvalo 30 hodin. A zatímco všude kolem se rozprostíralo krásné babí léto, v Ulici sněžilo.

OSAMĚLÁ MILENKA

Šárka (Malvína Pachlová) je až po uši zamilovaná do Martina Maléře (Tomáš Dastlík). Je jim spolu hezky a ona by s ním samozřejmě chtěla strávit Štědrý den. Jenomže Martin je ženatý, Vánoce bude logicky trávit s rodinou, jiná varianta ani nepřipadá v úvahu, a Šárka to moc dobře ví. Prožít Štědrý večer v prázdném bytě ale nechce. Co se stane v Coolně, kde narazí na další dva vztahové zoufalce Bruna (Jaroslav Blažek) a Hermana (Jan Holík)?

ITÁLIE U KNOBLOCHŮ

Miloš Knobloch (Jiří Štrébl) si zase koleduje o průšvih. Nákupy dárků nechal na poslední chvíli, a tak má na Štědrý den pěknou honičku. To je pochopitelně voda na Evin (Vanda Hybnerová) mlýn a dojde na scény jako z italského filmu. Miloš doufá, že mu zadek zachrání kamarád Bedřich (Adrian Jastraban), ten ale má svých starostí dost. U Knoblochových tedy bude o Vánocích pěkně veselo. Jak přežijí Štědrý večer? A jak jej prožije Bedřich, který zůstal úplně sám?

JEŽÍŠEK ZVONÍ VÍCKRÁT!

Seriálový syn Miloše Knoblocha byl dosud takovou „paní Colombovou“. Miloš o něm mluvil často a rád, nikdo ho ale od narození neviděl. Až teď. Miloška ztvárnil Lukášek Masár, který jako by svému seriálovému tatínkovi z oka vypadl. Jeho rodiče díky tomuto natáčení stáli před nelehkým úkolem: jak malému rošťákovi s každou další klapkou vysvětlit, že tady zvoní Ježíšek hned několikrát? Stejně tak poprvé uvidíme současný Knoblochovic byt.

Speciální díl Ulice hledejte od 21. prosince na portálu NovaPlus.cz.

Video
Video se připravuje ...

Štědrý den v Ulici? Speciální díl uvidí jen někteří diváci! TV Nova

Fotogalerie
18 fotografií