Každou fotku populární zpěvačka doplňuje i patřičným komentářem a příhodnými vzpomínkami, takže si každý může počíst o jejím dětství, dozvědět se nejrůznější zajímavosti z natáčení, kterých se účastnila jako holčička, a zmíní se i typicky české Vánoce. V posledních letech totiž vždycky trávila s manželem Tomášem Plekancem (36) a dvěma syny svátky v Kanadě.

Mezi nejdojemnější snímky patří pochopitelně ty, na kterých je ještě malá holčička a dovádí buď s rodiči, nebo se svým mladším bratrem. Ty jsou obzvláště půvabné, vypadá to, že s Davidem (33) byli skutečně neoddělitelnou dvojicí a měli spolu výjimečný vztah. „Vyrostli jsme fakt ve shodě, asi proto, že on je ve znamení Vah, a to jsou klidní, vyrovnaní lidé,“ píše k tomu Vondráčková. Podobně roztomilé jsou i fotky s fenkou Ajkou, což byl zlatý kokršpaněl, nebo s kočičkami. Je vidět, že Vondráčková měla vždy velmi kladný vztah ke všem zvířátkům kolem sebe – dodnes ostatně podporuje nejrůznější útulky.

Na mnohých fotkách pózuje se svými staršími hereckými kolegy, například s Valerií Kaplanovou (†81), kterou si jistě každý ihned vybaví jako hudravou bábu v posteli ve filmových komediích Slunce, seno, s charismatickým slovenským hercem Michalem Dočolomanským (†66), či s komikem Martinem Dejdarem (53), představitelem oblíbeného Ozzáka. S tím je zachycená na docela civilním snímku pořízeným během jednoho léta. „V Turecku na dovolené, hrajeme karty s Martinem Dejdarem. Je s ním hrozná sranda, všichni jsou z něj hotoví,“ píše k tomu Vondráčková, jako kdyby šlo o naprosto běžnou záležitost.

UNIKÁTNÍ SNÍMKY NAJDETE UŽ ZÍTRA VE SVÁTEČNÍM BLESK TV MAGAZÍNU, KTERÝ MÁ 88 STRAN!

Vánoční Blesk TV magazín v prodeji už v pátek!
Autor: Blesk

Fotogalerie
35 fotografií