Když si Nikola užívala svého prvního syna, spáchala její maminka sebevraždu. Když čekala druhé dítě, opustil ji manžel. O dva roky později v roce 2010 sama onemocněla rakovinou prsu. Doma měla dva malé syny a musela si projít náročnou léčbou a několika operacemi. Krutý osud Nikolu nezlomil. Seznámila se s dobrovolnicemi z Aliance žen s rakovinou prsu, které zrovna zakládaly projekt Bellis – mladé ženy s rakovinou prsu a začala s nimi spolupracovat.

Když se zdálo, že se všechno v dobré obrátilo, přišla další rána. Na život si v roce 2018 sáhl i její bratr Michal (†51), známý jako DJ Loutka. „Je to pro mě hodně citlivé a přemítala jsem si v sobě, jak je vůbec možné, že se mi něco takového stalo v životě už podruhé u blízkého člověka. Odpověď na to asi nikdy nedostanu. Michal vždycky bude v mém srdci můj starší brácha,“ vzpomíná Nikola na tragickou událost.

Rakovina se vrátila

Život jí ale vlídnější tvář neukázal ani tentokrát, naopak jako by se ji opět snažil srazit na kolena. „Po operaci štítné žlázy mě trápilo škrábání na jazyku, v zrcadle se tam na mě šklebil dost velký opar. Byl to ale bohužel karcinom. Takže panika, další operace, vzali mi

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.