Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Nejšílenější případy uříznutých penisů v Česku: Muž při sado-masu přišel o varle i kastrovaný kněz!

/
  • Muž je obžalovaný z vraždy nového partnera své bývalé ženy.
    4. dubna 2024 ● 05:00

    Naprosto šokující případ rozplétá od úterý pražský městský soud. Anatolii M. (39) podle obžaloby brutálně zavraždil nového přítele své bývalé ženy. Šestnáctkrát ho bodnul a pak mu uřízl penis i varlata! Muži hrozí 20letý nebo i výjimečný trest. Není to ovšem zdaleka jediný případ, v němž figurovaly uříznuté genitálie. Ústečtí záchranáři letos ošetřovali muže, který si pod vlivem drog sám uřízl penis a uši. Přinášíme přehled dalších podobných šokujících případů z Česka.

  • 1.

    V toxické psychóze přišel o penis i uši

    Záchranáři z Ústeckého kraje na svém facebooku letos v lednu zveřejnili zprávu, že ošetřovali muže, který si pod vlivem drog sám uřízl penis a uši. „Naši záchranáři mají za sebou čerstvou zkušenost s netradičním poraněním pacienta pravděpodobně v důsledku amfetaminové toxické psychózy,“ uvedli a přidali také fotografii zprávy ze zásahu.

    „Pacient běhající polonahý venku, nejdříve oznámeno policií, která zjišťuje nestandardní chování, otok obličeje, proto volána RZS. Ta na místě zjišťuje amputaci boltců uší oboustranně a amputaci penisu nad šourkem. Bez většího krvácení. Pacient nespolupracující, rychlou toxikologií zjištěny amfetaminy, THC. (…) Neví, proč si to udělal, přiznává, že si uši i penis amputoval sám. Na obličej i upadl,“ stojí v ní.

  • 2.

    Kněz si uřízl penis

    Na jihu Čech si v listopadu 2023 na faře uřízl penis kněz (61). Lékaři u něj zjistili psychotický stav způsobený klíšťovou encefalitidou. Záchranka společně s hasiči kněze objevila v jeho domě poté, co se o něj začalo strachovat jeho okolí. Ležel na zemi s uříznutým penisem. Úd se ale nenašel, uvnitř s ním byl ještě jeho pes.

    Duchovní skončil v nemocnici a později se jeho stav začal zhoršovat, musel být proto přeložen na anesteziologicko-resuscitační oddělení (ARO), kde byl napojen na umělou plicní ventilaci. Byl uveden do umělého spánku, ve kterém byl deset dní. Zdroj z nemocnice řekl na počátku prosince Blesku, že kněz zřejmě trpí virovým onemocněním, později vyšlo najevo, že se u něj prokázala klíšťová encefalitida, která mu způsobila zánět mozkových blan a psychotický stav. 

  • 3.

    Bezdomovci uřízl hlavu i genitálie

    Náhodný chodec našel loni 12. ledna v řece Berounce v okrajové městské oblasti Plzně u svatého Jiří ve čtvrti Doubravka mužské tělo bez hlavy a dalších částí těla. Uříznuté měl mít nešťastník i genitálie! Vraždu cizince (†32) vyšetřoval speciálně ustavený tým kriminalistů, počátkem letošního roku se jim podařilo v Plzni dopadnout podezřelého (42) a obvinili ho z vraždy. Soud pak recidivistu na žádost státního zástupce poslal do vazby. 

    Bezdomovci uřízl hlavu i genitálie?! Policie dopadla šílence podezřelého z vraždy v Plzni
    Autor: Aktu.cz

  • 4.

    Partnerovi po kokainu uřízla penis

    Stačilo přehnat to s drogami a zbytek – raději si nedomýšlet. Martina zaútočila na svého partnera (57) s nebývalou krutostí. Muže dusila, kousala, i do něj bodala nožem. S tímtéž nástrojem se nerozpakovala mu uříznout penis a varlata! Běsnění partnerky, která byla v kokainovém opojení, muž nepřežil.

    Nechoval se ke mně moc dobře, ale já jsem ho milovala a miluji ho pořád. Budu ho navždy milovat,“ uvedla u soudu. Zároveň sdělila, že si přesně svůj útok nepamatuje. Nakonec byla odsouzena na 5 let s tím, že jí soud naordinoval protidrogovou léčbu. „Údajně svoji ženu terorizoval. S nožem v ruce ji tu naháněl po celé vesnici. Ale to už se stalo dřív. Mluvilo se o domácím násilí,“ řekl Blesku jeden ze sousedů.

    Policisté na místě vraždy na Mělnicku.
    Autor: David Malík

  • 5.

    Sado-maso a uříznuté varle

    Ohavné skandály se nevyhýbají ani duchovním. V roce 2021 si kněz Tomáš Plavnický (36) vyhlédl na erotickém portálu muže z Chebska. Ten si původně přál piercing na intimních partiích. Místo neotřelé ozdoby však byt opouštěl nikoliv obohacen, nýbrž chudší! Kněz totiž muži uřízl varle!

    Obžalovaný nikdy nezpochybňoval, že se účastnil toho jednání, které mu bylo kladeno za vinu, že se sešel s poškozeným a že v rámci jejich setkání došlo k odebrání jednoho varlete. Svého jednání lituje a sám dobrovolně už v březnu nastoupil ochrannou sexuologickou léčbu, která stále pokračuje,“ řekl novinářům v rámci soudního stání právní zástupce obžalovaného Jaroslav Marek. Soudce mu napařil nejen sexuologickou léčbu, ale také tři roky nepodmíněně.

    Video
    Video se připravuje ...

    Kněz Tomáš Plavnický (36) uřízl muži varle. Soud mu dal podmínku a ústavní sexuologickou léčbu. Romana Vébrová

    Fotogalerie
    24 fotografií

Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy