Smrtí chlapce jsou zdrceni i jeho kamarádi. „Domluvili jsme se, že půjdeme odpoledne ven. On se těšil, že mu dorazí jako dárek mikina, a chtěl mi ji ukázat. Dneska totiž slavil čtrnácté narozeniny,“ řekl podle serveru novinky.cz chlapcův kamarád.

Podle něj tragédii nic nenaznačovalo. Dokonce ještě v den vraždy dopoledne si byl s chlapcem a dalšími kamarády zakopat na místním hřišti. V klidu si tam s nimi dokonce hrál i muž, který je nyní z brutální vraždy syna podezřelý!

Nejdřív ho škrtil, pak skoči z okna

Uběhlo ale sotva pár hodin a situace se vyhrotila do nezměrné tragédie. Chlapec se s otcem pohádali. Muž jej měl dokonce škrtit, pak sáhl po noži… „Jeho tátovi muselo přeskočit, když něco takového udělal,“ vypověděli kluci.

Přivolaní záchranáři bohužel už nemohli dítěti pomoci. „Slyšela jsem, jak křičí, že otec vyskočil z okna. Ještě předtím se snad sám zranil nožem. Chlapec ale už nejevil známky života,“ uvedla podle serveru novinky.cz jedna ze sousedek.

Chlapec vyrůstal bez matky

Otce, který si způsobil těžká zranění, převezli záchranáři do nemocnice, jeho stav je kritický. Kriminalisté ho podezřívají z vraždy a ve věci už zahájili úkony trestního řízení.

Podle místních lidí žil muž se synem v domě společně se svými rodiči. Byl prý samotář a podivín. Manželka, matka chlapce, před několika lety zemřela.

VIDEO: Ve Spišské Nově Vsi měla osmatřicetiletá žena zabít vlastní dceru (†15) a následně spáchat sebevraždu. 

Video
Video se připravuje ...

Ve Spišské Nově Vsi měla osmatřicetiletá žena zabít vlastní dceru (†15) a následně spáchat sebevraždu. TV JOJ