Právě v nové písničce, jež má i klip, prý odstraňuje špatné emoce. „Jde o takové uzdravení vnitřního dítěte, které je součástí každého z nás. Má přístup k těm nejcitlivějším emocím, které se v nás v průběhu života nashromáždily,“ říká Pavel, jenž dodává, že se už k ničemu negativnímu nechce vracet.

„Právě tyto zakleté emoce z minulosti nám brání žít plně v současnosti,“ dodává. Dívá se dopředu. V klipu se objeví lídr Olympiku Petr Janda (79) a Milan Broum (70).

Pavel tak díky hudbě překonal strašný zážitek ze 7. října 2017. Byl s kolegy pozván na svatbu, kde ho napadli dva rozparádění mladíci. Napřed útočili na jeho nástroj za stovky tisíc, pak na něj. Prokopli mu koleno a roztrhli obočí, léčení si vyžádalo několik měsíců.

Nejzuřivější útočník dostal 39 měsíců natvrdo. Tuhle kapitolu Pavel definitivně uzavřel. „Těším se, že na podzim oslavím v pražské Lucerně s Olympikem neuvěřitelných šedesát let působení na scéně,“ říká Pavel, za jehož napadení byl odsouzen herec a dabér Oldřich Hajlich (29).

VIDEO: Janda na pohřbu Chrastiny z Olympiku: Smrt kamarádů neberu tragicky, už s tím musím počítat.

Video
Video se připravuje ...

Janda na pohřbu Chrastiny z Olympiku: Smrt kamarádů neberu tragicky, už s tím musím počítat. Hana Höschlová

Fotogalerie
32 fotografií