Drastickou nehodu zachytila bezpečnostní kamera a po zveřejnění vyvolal otřesný případ mezi čtenáři Blesk.cz velikou odezvu. Vše se odehrálo začátkem října v městské části Doubravka u popelnic za obchodním domem v prostoru křižovatky ulice Smrková, když tudy šel muž s taškami v rukách.

Video
Video se připravuje ...

Řidič srazil chodce, bezhlavě ho odtáhl a od nehody poté ujel. Policie ČR

Šokující chování

Řidič Škody Octavia ho při couvání ve vysoké rychlosti srazil. Chodec letěl vzduchem jako hadrový panák asi tři metry a zůstal bezvládně ležet na silnici. Na videu z kamery je pak vidět, jak řidič vystoupil z vozu, jde k muži, jeho bezvládné tělo popadl a snažil se ho odtáhnout.

Když pak na místo neštěstí přišel první člověk, řidič skočil do auta a odjel. „Došlo ke střetu vozu černé barvy značky Škoda Octavia s chodcem. Viník od dopravní nehody ujel,“ řekla policejní mluvčí Eva Červenková.

Policie zatkla podezřelého

Před pár dny přišla smutná zpráva z nemocnice. Těžce zraněný muž zemřel. Tragédii vyšetřuje kriminálka. „Kriminalisté začátkem prosince zahájili trestní stíhání muže (26), který čelí obvinění ze spáchání přečinů těžké ublížení na zdraví z nedbalosti, neposkytnutí pomoci a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání,“ vyjmenovala mluvčí plzeňských policistů Veronika Hokrová.

Fotogalerie
13 fotografií