Spory mezi oběma sousedy vyvrcholily o druhém březnovém týdnu, kdy paní F. zavolala na souseda pod ní strážníky. Přišla totiž na to, proč v jejím bytě nastávají záhadné výpadky proudu vždy pár minut poté, co si začne dávat „do těla“ na běžeckém páse.

„Fakt, že proudové výpadky byly vždy způsobeny posuvem spínače hlavního jističe ve společné rozvodové skříni do nulové polohy, dovedl oznamovatelku k přesvědčení, že je obětí cíleného útoku,“ uvedl vtipně do záznamu jeden ze strážníků.

Přeháníte, dámo!

Paní F. pojala podezření, že záškodníkem je pan H., který bydlí v bytě pod ní. Když se situace s proudem zase opakovala, vyběhla k rozvodové skříni na chodbě, kde  pana H. načapala při činu. „K manipulaci se spínačem se přiznal a potvrdil, že tuto činnost nerealizuje poprvé,“ píše se v úředním záznamu.

Pak pan H. podal sousedce lístek. „Už to přeháníte, dámo! Pěkný zbytek dne!“ stálo na něm. Rozzuřená žena volala linku 156. Strážníkům nahlásila výpadky proudu, muž kontroval údajně od vibrací popraskanou omítkou na stropě. Spor pořeší radnice. Pikantní je i to, že k vybudování vzájemné antipatie stačily oběma aktérům pouhé tři týdny...

Story jak z Bakalářů

Na svár se strážníci dívají s nadhledem. „Příběh jako od jisté slavné Agáthy se snažil rozplést náš kolega Kamil. Svá zjištění zvěčnil v úředním záznamu, který by mohl klidně sloužit jako námět do Bakalářů,“ uvedl ředitel Jiří Klein.

„Městská policie musí dát dohromady vysvětlení aktérů, zajistit důkazní předměty a předat k řešení správnímu orgánu, ten rozhodne,“ dodal už vážněji.

Veřejné mínění proti ženě

K situaci v domě se vyjádřila jedna z dalších jeho obyvatelek. „Věřím, že sousedé stojí na straně pána. Paní je věčná stežovatelka, její jediná zábava je udávání lidí na policii. Běhání na páse obtěžuje i mě, cítím ty vibrace, i když ne tak silně jako u souseda pod ní. Pánovi se nedivím, že už zuří, protože s ní není žádná domluva,“ vzkázala.

VIDEO: Nenutím se běhat, kroky sbírám i na parkovišti. Geniálně jednoduché tipy, jak se donutit k pohybu.

Video
Video se připravuje ...

Nenutím se běhat, kroky sbírám i na parkovišti. Geniálně jednoduché tipy, jak se donutit k pohybu. Videoredakce ženských webů

Fotogalerie
3 fotografie