Popeláři při své pravidelné rutině zajeli v úterý do havířovské čtvrti Podlesí. U bývalého hotelu Merkur chtěli vysypat kontejner na papír. Naštěstí se podívali dovnitř a včas tak odhalili spícího bezdomovce. Ležel až u dna pod vrstvou papíru…

„Naši pracovníci kontejnery otevírají vždy právě z důvodu, aby si ověřili, že v nich není něco, co tam nepatří, případně, že v nich nepřespává nějaký člověk. Tentokrát, na rozdíl od minulé nešťastné události, byl člověk pod papírem vidět. Práci proto přerušili a muže se pokoušel vzbudit. Ten přitom spal tak tvrdě, že jim buzení trvalo poměrně dlouho,“ uvedl pro TV Polar náměstek ředitele Technických služeb Havířov Václav Zyder.

Zemřela v lisu

Událost tak měla naštěstí jiný konec než před měsícem. V kontejneru si ustlala Kateřina, maminka malé holčičky, pod kartony a dalším odpadem nebyla vidět, přestože i tehdy se popeláři do popelnice podívali. Uslyšeli pak až děsivý jekot, který se ozval z útrob lisu popelářského vozu…Mladá žena s prašníky ještě dokonce chvíli komunikovala, než vydechla naposledy.

Video
Video se připravuje ...

Otřesná smrt v Havířově. Ženu slisovalo popelářské auto. TV Polar

Fotogalerie
8 fotografií