„Bohužel musím potvrdit, že naše posádka čelila takovému útoku a byla nucena vyhledat zdravotnickou pomoc v nemocnici. Vše bylo hned oznámeno policii,“ řekl pro TV Polar náměstek ředitele Technických služeb Havířov Václav Zyder.

Nebyla vidět

K nepochopitelnému útoku došlo v pondělí, týden po smrti Kateřiny (21), která si ustlala v modrém kontejneru a pod nánosem papíru nebyla vidět. „Jako vždycky jsem to otevřel, nikoho jsem tam neviděl, tak jsme to začali vysypávat. Asi byl dole pod papíry,“ uvedl po neštěstí jeden z pracovníků.

Video
Video se připravuje ...

Otřesná smrt v Havířově. Ženu slisovalo popelářské auto. TV Polar

Okamžik po vyspání kontejneru do lisu popelářského vozu se ozval děsivý řev. Popeláři zahlédli v odpadu lidskou hlavu! Vytáhnout ženu nemohli, hrozilo, že by se lis mohl opět rozjet a pokračovat v drcení! Bohužel nebožačka, která dokonce ještě chvíli komunikovala, zemřela před příjezdem záchranářů…

Měla, kde bydlet

Děsivou nehodou se ještě zabývá policie, která už ale předběžně vyloučila cizí zavinění.

Rodina mladé ženy je z její smrti otřesená. „Musíme se distancovat od tvrzení, že bychom dceru vyhodili z domu. Naopak, jako rodiče jsme se snažili jí pomáhat, bohužel ji odmítala. Měli i kde bydlet,“ řekl již dříve pro TV Polar její otec. Po nebožačce zůstala tříletá holčička a partner.

Fotogalerie
8 fotografií