Krok první: Nejprve se dopravte k místu, kde váš kamarád bydlí. Ale pozor, tentokrát žádný Waze ani navigace. Pro ulehčení zkrátka nadiktujte adresu taxikáři.

Krok druhý: U dveří zaklepejte nebo zazvoňte a počkejte, až se kamarád vzpamatuje z toho šoku, že vás vidí. Jestli váš kamarád bydlí s rodiči, máte výhodu. Ti by ještě mohli pamatovat, co je to zvonek. V případě, že dveře otevře otec či máti, nezapomeňte se zeptat, jestli může jít Jarda ven.

Krok třetí: Zamiřte do hospody s logem MVS. Přehled podniků najdete spolu s dalšími informacemi na této stránce. Ale to si zjistěte předem, pěkně doma u internetu.  V každé hospodě, ve které se MVS bude konat, dostanete ke svému nápoji stírací los. Můžete vyhrát ceny, které vám zpestří váš offline život - ať už v podobě další rundy panáku, hracích karet nebo pohlednice, kterou můžete jako pozdrav z hospody zaslat svým známým.

Autor: MAKRO

Pravidla etikety pro MVS: Smartphony a hodinky nechte doma, ke komunikaci použijte vlastní ústa. Přineste si dobrou náladu. Ale všeho s mírou.

Autor: MAKRO

Akci tento rok podporují: Agnes, Baron Hildprandt, Bartida, Blatenská, Fleret, Frux, Golem, Kleiner, L´or, Palírna u Zeleného stromu, Radlík, Rudolf Jelínek, Zubří a Žufánek.

Autor: MAKRO

https://www.makro.cz/vikend- slivovice