Stále víc lidí vyhledává plastického chirurga

V dřívějších letech byli hlavními klienty herci, modelky nebo ženy, pro které byl jejich vzhled zcela zásadní a měly na operaci dostatek finančních prostředků. Doba se ale mění a kliniky každoročně zaznamenávají zvýšený nárůst klientek ale i klientů z různých sociálních vrstev. Lidé jsou dnes ochotni si kvůli zákroku odepřít dovolenou nebo dlouhodobě ukládat peníze stranou. Úměrně tomu se mění také požadavky na jednotlivé zákroky. Zatímco v dřívějších letech byla nejčastěji vyhledávaná liposukce, teď ji předběhly jiné zkrášlovací procedury.

Omlazení obličeje ubere i několik let

Na prvním místě se suverénně drží omlazující procedury obličeje. Vyhlazení vrásek nebo zvednutí spadlých očních víček dokáže ubrat klientovi či klientce i několik let. Kromě toho má zvednutí očních víček ještě jednu velkou výhodu a tou je kvalitnější zrak. Spadlá oční víčka totiž leckdy klientovi vadí natolik, že se mu hůř vidí. Operace problém může odstranit. Češi si také rádi nechávají přišít odstáté uši nebo upravit křivý nos.

Velká prsa pořád vedou

Ženy vyhledávají plastického chirurga také kvůli zvětšení prsou. Jsou hned dvě možnosti, jak na to. Buď prostřednictvím umělých implantátů nebo pomocí vlastního tuku. Obě varianty mají svá pro a proti. Zvětšení ňader vlastním tukem tělo obvykle přijímá velmi dobře, ale tuk se chová stejně jako tuk kdekoli jinde v těle. Jakmile zhubnete, prsa se vám mohou opět zmenšit. Vypadají ale přirozeně a řada žen jim před umělými implantáty dává přednost.

Tělo jako z časopisu

Úpravy těla v podobě odsátí tuku a modelování postavy se posunuly až na třetí příčku. Liposukci nicméně vyhledávají nejen ženy, ale také muži. Nejvíce se tuku chceme zbavit v oblasti břicha, hýždí a stehen. Liposukce pomůže vymodelovat tělo tak, jak jste si to vždycky přáli. Díky ultrazvukové liposukci VASER Lipo dochází vlivem ultrazvuku také k okamžitému vypnutí a vyhlazení kůže. Už se tak nemusíte stydět se v létě promenádovat v plavkách.

Jak to celé probíhá?

Patříte i vy mezi ty, kteří by potřebovali nějakou tu úpravu? Samotnému zákroku vždy předchází konzultace s konkrétním plastickým chirurgem, který zhodnotí váš stav a navrhne nejlepší možné řešení na míru vašim požadavkům. Počítejte také s tím, že po zákroku bude nutná rekonvalescence, v některých případech je potřeba, abyste zůstali alespoň jednu noc na klinice. To, jak se celý zákrok podaří, záleží také na vás a na tom, jak o sebe budete po operaci pečovat.