Sushi je fenoménem, kterému málo kdo odolá. Dnes už najdeme výborné restaurace, které sushi dokážou připravit jako v Japonsku. Ale není nic zábavnějšího, než si tento exotický pokrm připravit doma. Naučíte se to snadno díky nabídce portálu Sleviště.cz během 2,5hodinového kurzu!

Sushi kurzem vás provede zkušený kuchař Štěpán, který prošel uznávaným školením ve vzdálené Asii nebo exotický kuchař z Bali, který získával zkušenosti dlouhých 12 let v jak v Asii, tak Střední Americe a ve střední Evropě.

Připravit pravé sushi s profíkem je hračka

Připravovat sushi vás naučí profesionální kuchař
Autor: Sleviště.cz

Co vás na kurzu, nabízeném na Slevišti.cz čeká? Přivítáte se s kuchařem, který sice příliš neovládá češtinu, ale budete mít k dispozici překladatele. Vařit budete maximálně ve čtyřech, takže se vám kuchař bude maximálně věnovat. Nejprve se naučíte správné připravovat sushi rýži i to, jak ji správně dochucovat. Krájení zeleniny a lososa má také svá pravidla, která se však během chvilky naučíte. Až budete mít vše nakrájené, vrhnete se do přípravy rolek.

Na Slevišti.cz zjistíte, že příprava sushi rolek Oshino maki, Sake maki, California Sesame roll a Futo maki vám pod taktovkou asijského kuchaře půjde raz dva. Společnými silami připravíte sushi set o 25 kusech. Osvojíte si vrstvení surovin, zabalení do rolek a jejich krájení. Aby pokrm lahodil i oku, nazdobíte si wasabi a zázvor. No a po práci bude následovat konzumace, kdy si pochutnáte na svých vlastních výtvorech. Máte zájem? Pak s objednávkou kurzu spěchejte, nabídka Sleviště.cz je časově omezená!