Celulitida. Problém, který postihuje ženy bez ohledu na věk, hmotnost nebo typ postavy. Postihuje mladičké dívky i zralé ženy. Štíhlé i baculky. S tukovými zásobami nemá vůbec nic společného.

Může za ní obvykle nesprávná životospráva (nadměrné solení, tučná a sladká jídla, nedostatečný příjem vhodných tekutin, kouření, pití kávy a alkoholu atd.) a nedostatek pohybových aktivit. To způsobuje nedostatečnou činnost lymfatického systému, nedostatek minerálů a vitaminů v těle a zanášení těla toxiny.

Saunovací šortky
Autor: sportnanetu.cz

Rozvoji celulitidy napomáhá i nadměrný stres, hormonální antikoncepce, časté výkyvy váhy i těsné oblečení, které zabraňuje správnému proudění krve. I s rozvinutou celulitidou se však dá něco udělat. Praktickým a účinným bojovníkem proti ní jsou saunovací masážní šortky.

Sauna šortky patří mezi nejefektivnější pomůcky pro formování zadečku a hýždí.
Autor: Netmedik.cz
 

Vlivem tepla totiž dochází k rozproudění krve, blahodárné účinky má i na vazivové tkáně. Nejdůlěžitější pro nás jsou však účinky estetické. Při pravidelném používání saunovacích masážních šortek a pásu budete mít brzy kůži hladkou jak miminko.
 

Sauna pás je unikátní v tom, že můžete cíleně formovat hned několik partií najednou: pás, boky, záda i stehna
Autor: Netmedik.cz

Sauna SET Slim je nejefektivnějším způsobem odstranění podkožního tuku a formování problematických partií.
Autor: netmedik.cz

Zbavíte se zrohovatělých šupin kůže, nečistot, bakterií a také všudypřítomných kvasinek. Teplo uvolní póry a s potem se tak z těla odplaví všechny nečistoty. Spolu s příjemnou masáží vám navíc rozpohybuje "zlenivělou" lymfu.

Sauna šortky i pás generují teplo společně s úplnou infračervenou terapií, kdy teplota dosahuje 70°C a energie proniká do hloubky 4 – 7 centimetrů. Využít je však můžete nejen pro krásu, ale i pro zdraví. K odstranění únavy svalů i bolestí.

Obrovskou výhodou saunovací sady Sauna SET Slim je i to, že můžete působit jen na vybrané problematické partie v oblasti břicha, pasu, zad nebo boků a odbourávat na těchto místech přebytečný tuk. Zformujte i vy svou postavu do plavek s její pomocí!

Využijte skvělé akční ceny!

Saunovací set můžete zakoupit ZDE