Koupit vánoční dárek vám nebude trvat déle, než 5 minut. Jak je to možné? Stačí si otevřít stránky portálu Sleviště.cz a máte vyhráno! Právě tady najdete spousty nejrůznějších dárků. Od luxusní večeře přes pobyty v lázních, na horách nebo kosmetických centrech. Na Slevišti.cz najdete i řadu exkluzivních zahraničních zájezdů. A pokud chcete někoho obdarovat adrenalinovým zážitkem, také to nebude žádný problém!

Darovat můžete i romantický pobyt na zámku nebo ve welness centr
Autor: sleviste.cz
Aniž byste museli někam do obchodu, můžete začít nakupovat. Stačí si vybrat dárek, zaplatit a obratem vám přijde voucher. Ten jenom vytisknete, dáte do obálky a potom pod stromeček.

Ostatně, tohle rychlé nakupování má ještě jednu výhodu. Vouchery mají dlouhodobou platnost, takže obdarovaný si může sám vybrat termín využití, který mu nejlépe vyhovuje. A to, že jste navíc prostřednictvím portálu Sleviště.cz ušetřili až 70% z původní ceny, nemusí vůbec vědět…

 Příklad: Každou ženu potěší poukaz na péči o její tělo

Žádná žena nepohrdne dárkem, který jí pomáhá udržet štíhlou
Autor: sleviste.cz
Jen málokterá žena si připadá dokonalá. Určitě tedy nic nezkazíte, když ji dáte pod stromeček třeba poukaz na ošetření až dvou partií těla termokryolipolýzou. Jak na to? Na portálu Sleviště.cz ji teď můžete pořídit například s 66% slevou. V nabídce stačí kliknout na „koupit“. Vyplníte potřebné údaje a vyberete si, jakým způsobem zaplatíte. Nejrychleji to uděláte prostřednictvím platební nebo kreditní karty. Nu a pak už vám do emailu přijde voucher, který stačí jen vytisknout. Dárek tak opravdu pořídíte ani ne za pět minut!

Fotogalerie
4 fotografie