Ba naopak se stává snem mnoha nevěst a snoubenců svatba v přírodě a obřad pod širým nebem. Venkovní svatby jsou krásné a romantické, ale na druhou stranu také celkem náročné na přípravu. V jednoduchosti je krása! Velkorysý prostor travnaté plochy v kombinaci květinami je dostatečnou ozdobou. Není třeba žádných dalších dekorací ani přehršel osvětlení. Pozvaní hosté budou uchváceni originalitou jednoduchosti a především pohoštěním. Připravte netradiční raut, který zaujme na první pohled. Na takovém rautovém stole rozhodně nesmí chybět svatební dort. Již dávno neplatí, že dort musí být umístěn na stole před novomanželi, kde ho obdivují svatebčané v průběhu svatebního oběda, i přestože ho pro vás s láskou pekla maminka ženicha. Měl by být nejlépe uprostřed na servírovacím tácu, aby dominoval ostatním sladkostem a laskominám. Otočný tác v kombinaci skla s nerezem z obchodu ORION – český obchod pro domácnost navíc umožní prohlédnout si svatební dort velmi podrobně ze všech stran.

 

Autor: www.oriondomacipotreby.cz

Kolem něj by pak měly být umístěné ostatní dobroty, jako jsou zákusky, mandle, svatební koláčky, makronky, saláty, ovoce a barevné cupcakes. I zde platí, že fantazii se meze nekladou. Můžete použít různé vkusné porcelánové mističky, bílé porcelánové tácky různých velikostí, skleněné dózy nebo patrové stojany na cupcakes, řízečky nebo slané rolky.

 

Autor: www.oriondomacipotreby.cz

Myslete i na to, aby si svatebčané svůj zákusek či něco slaného měli na čem odnést. Do rohu stolu umístěte dezertní talířky, ubrousky a dostatek vidliček i příborů. V obchodě ORION – český obchod pro domácnost si vyberete tyto věci v různých tvarech, materiálech i dekorech.

Autor: www.oriondomacipotreby.cz

Nezapomínejte ani na pitný režim. Především v horkých letních dnech je nutné obstarat pravidelný přísun tekutin. Praktický a zároveň efektivní způsob vám zaručí skleněné lahve s kohoutkem, ze kterých si každý natočí množství nápoje dle své libosti. Vybrat si je můžete třeba v ORIONU – český obchod pro domácnost. Nápoj dostává čerstvou chuť díky ovoci, na které se díky víčku nedostává hmyz.

Autor: www.oriondomacipotreby.cz

Svatební fotografie jsou prakticky jedinou hmatatelnou vzpomínkou na váš velký den. Mezi nezapomenutelné okamžiky na svatbě patří bezpochyby přípitek. Chvíle, kdy otec předává svoji dceru do rukou muže (partnera) se slovy milých vzpomínek, požehnáním novomanželům a pozvedá sklenici s romantickým motivem pro společný přípitek.

Autor: www.oriondomacipotreby.cz

Více informací a nabídku veškerých produktů naleznete na www.oriondomacipotreby.cz