Toužíte po novém tabletu, nebo byste touto technickou vychytávkou rádi někoho obdarovali? Pak soutěžte s webem Živésoutěže.cz nebo se známým portálem Živéfirmy.cz, kde můžete nový tablet vyhrát každý den.

Od pondělí do neděle můžete získat špičkový tablet značky Asus nebo Prestigio v bílé a černé barvě. Podrobně si můžete tablety prohlédnout právě na webech Živésoutěže.cz a Živéfirmy.cz.

Autor: Živéfirmy.cz

Jak se vám líbí tato lákavá nabídka? Určitě ano! Pak soutěžte, odpovídejte na soutěžní otázky, a pokud se na vás štěstěna usměje, budete se již brzy radovat z nového tabletu.

Termín ukončení soutěže není přesně znám, proto neváhejte a snažte se ulovit ten nejlepší kousek co nejdřív, aby soutěž neskončila, a vy jste neprohloupili. Nikdy nevíte, jestli dnešní den není tím posledním soutěžním!

Výherce je losován každý den a jeho jméno naleznete na obou zmíněných stránkách pod sekcí Tabulka vítězů.

Autor: profimedia.cz

Kdo soutěž o tablety pořádá?

Server Živésoutěže.cz je další z řady projektů české společnosti DATABOX s.r.o., která působí v oblasti poskytování dat o firmách a institucích již od roku 1997. V současné době patří DATABOX s.r.o. mezi nejvýznamnější společnosti v oboru a svoje služby dodává mnoha renomovaným firmám v ČR i zahraničí. Vlajkovým projektem je portál Živéfirmy.cz, druhý nejvyužívanější katalog firem v ČR. Jádro společnosti DATABOX s.r.o. tvoří přes 80 kvalitních zaměstnanců, kteří jsou profesionály v oboru a zároveň přátelskými pomocníky klientů.

Více o projektu se dozvíte ZDE!