Začněme od začátku

Na začátku každého nového přípravku musí být vždy zákazník. Je důležité uspokojit jeho očekávání a mít jistotu, že bude spokojený. Jen spokojený zákazník je totiž věrný zákazník. Začali jsme tedy důkladným průzkumem toho, jaké kolagenové přípravky na klouby, vazy a šlachy v lékárnách jsou.

Zjistili jsme, že tyto přípravky jsou buď jednosložkové nebo dvousložkové, ale také že jsou z dobytčího zdroje a vůbec nedeklarují obsah látek, které klouby potřebují, jako je glukosamin sulfát, chondroitin sulfát a kyselina hyaluronová. Proč kolagenové přípravky na klouby nedeklarují tak důležité látky? Dle našeho názoru proto, že nic takového neobsahují. Viděli jsme tedy velký prostor pro nový, efektivnější a profesionálněji koncipovaný přípravek na klouby.

Klokan™ obsahuje 3 druhy kolagenů namísto jednoho nebo dvou

Proč trojí síla kolagenů? To proto, že každý z nich má svoje poslání a svoji funkci. Jsme přesvědčeni, že jeden nebo dva kolageny ve složení prostě nestačí k tomu, aby přípravek na klouby byl opravdu efektivní.

Autor: Biopol GN

Klokan™ – kvalita na prvním místě

Ano, souhlasíme. O kvalitě dnes mluví každý. Jiné ale je kvalitu opravdu prokázat. Neriskovali jsme tedy a namísto bezejmenného zdroje kolagenu, který konkurence nazývá „stoprocentně čistý“, i když jeho zdrojem je jateční dobytek, jsme do složení Klokana aplikovali značkový kolagen Collyss® (kolagen typu I), jehož zdrojem jsou mořské ryby. Druhý kolagen obsažený v Klokanovi je značkový Cartidyss® (kolagen typu II) a je vyráběn z paryb, konkrétně z rejnoka. Třetí typ kolagenu je speciální kuřecí nativní kolagen.

Tato kombinace kolagenů je pak zdrojem dalších důležitých látek pro klouby, jako je kyselina hyaluronová, glukosamin sulfát, chondroitin sulfát. Dále je v přípravku obsažen vitamin C pro podporu normální tvorby kolagenu - pro normální funkci chrupavek, kostí a kůže.

Jediný přípravek v České republice

Klokan™ je jediný kolagenový přípravek na klouby v České republice, který obsahuje toto unikátní složení a trojí sílu kolagenů z bezpečného přírodního zdroje.

Hodně muziky za málo peněz

Klokan™ je efektivní přípravek na klouby a jedno balení obsahuje užívání na dva měsíce. Jsme toho názoru, že je asi zbytečné utrácet peníze za jiné, často i dražší přípravky. Balení XXL na 3 měsíce, měsíc užívání zdarma. Balení XXL za cenu 349,-Kč můžete koupit na www.klokanproklouby.cz nebo v lékárnách.