„Jak se to vnoučata dozvěděla, hned se ptala, co dostanou,“ prozradil šťastný výherce deseti tisíc a dodal: „Máme je čtyři a samozřejmě je všechna spravedlivě podělíme.“ Sami pro sebe plánují s manželkou jen malou oslavičku. „My všechno, co k životu potřebujeme, máme. Opravdu si nepotřebujeme kupovat nic nového. Takže kromě malé oslavy půjde celá výhra vnoučatům. To je naše největší radost,“ řekl Manfred Soor.

Noviny od konce

Od prvopočátku, kdy se Blesk objevil na trhu, je někdejší zaměstnanec letecké výroby v Hlubočkách jeho pravidelným čtenářem. „Čtu ho denně. Ale od konce. Vždycky začínám vzadu na sportu a končím první stránkou,“ vysvětlil. Byť hrál a hraje všechny hry, které Blesk za svou třicetiletou historii přinesl, nynějších deset tisíc v DENNÍ HŘE Trháku je jeho první velká finanční výhra v životě. „Předtím jsem získal tak maximálně nějakou pátou nebo čtvrtou ve sportce,“ konstatoval.

Hrajeme dál!

Noviny si chlapík z Hluboček chodí každý den sám kupovat do obchodu. „Nijak nevybírám. Jak to tam leží, tak si jedny shora vezmu. A budu to tak dělat i dál, a samozřejmě budu i dál hrát,“ prozradil Manfred Soor.

Stačí utrhnout

Všem čtenářům pan Soor radí, aby hru vyzkoušeli. „Nic na tom není. Stačí trhnout. Já jsem utrhl, zkusil to a ono to vyšlo. I když ne hned napoprvé, ale vyšlo,“ prozradil.

Fotogalerie
3 fotografie