O své zdraví pečuje od pondělí do neděle díky svému oblíbenému deníku. „Nemáme internet ani počítač, jsem maniak na noviny. Teď když jsem v důchodu, tak pro Blesk v zimě v létě mířím na kole do trafiky,“ popisuje svůj dennodenní rituál a způsob, jak se udržuje v dobré fyzické kondici. 

I přes dostatek pravidelného pohybu říká, že má vyšší hmotnost, než by si přála. „Výhra přišla v pravou chvíli. Potřebuji dát dolů pět kilo, doporučila mi to i lékařka. Kdyby se to podařilo, byla bych ráda. Drastické diety ale zkoušet nechci. O KetoDietě jsem slyšela a láká mě, že je založená na proteinových jídlech. Má tak pomáhá zachovat svalovou hmotu a zhubnout jen tuk,“ má přehled paní Zdeňka, která pracovala 40 let v továrně na výrobu kečupů. „Věřím, že přesně takhle zabere i v mém případě,“ přeje si.

Naše první

Trhák hraje pravidelně. „Když se losuje výhra 50 tisíc, tak si vždy říkám: Kéž by! Nikdy jsme nic s manželem nevyhráli. Letos jsme spolu 48 let, tak mu říkám, že máme aspoň štěstí v lásce. Z mé výhry mu dám určitě ochutnat,“ smála se.

Víte, že
Odborníci doporučují hubnout maximálně 1 až 2,5 kg za týden, vždy záleží na původní hmotnosti. 

Na kolo i zítra

Stejně jako každý jiný den, pojede si pro Blesk na kole paní Zdeňka dnes i zítra. „V posílání kódů do DENNÍ HRY pokračuji dál. Co kdyby na mě vyšla i jiná výhra,“ zasnila se.

Těší se na ochutnávku

Zdeňku Paprčkovou výhra potěšila. Už je domluvená s dcerou, že jí vybrané produkty na internetu objedná. „Těším se, až je ochutnám,“ říká. 

Fotogalerie
5 fotografií