Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Superhra Blesku Trhák je zpět už v pátek! Soutěží se o tisíce! My už jsme vyhráli, vzkazují čtenáři

/
  • Blesk Trhák startuje už v pátek 11. září. Zkuste štěstí!
    8. září 2020 ● 05:20

    Nejsnadnější hra v Česku, Trhák Blesku, se vrací. Už od pátku se hraje o stovky tisíc výher, včetně šeku až na částku 50 tisíc! Stačí odtrhnout kupon na titulní straně a hned víte, zda jste vyhráli. Peníze na ruku, slevy… A pokud ne, máte další šanci. Pošlete kód do Denní hry a hrajte o 10 tisíc. Tady jsou někteří ze šťastlivců z minulého kola Trháku.

  • 1.

    Hostina pro 25 lidí

    Manželé Bohumil (77) a Eva (75) Vavrečkovi z Ostravy si Blesk kupují už od jeho vzniku a pravidelně se účastní i soutěží. Právě výhra 10 tisíc korun z Trháku přišla jako na zavolanou, právě když se chystala oslava Eviných půlkulatých narozenin. „Sešlo se nás asi 25. Oslava v restauraci byla pohodlnější, odpadla veškerá příprava a celá výhra šla na útratu,“ řekl Bohumil. Rodina se o ní dozvěděla až na místě. „Vzali jsme s manželkou s sebou i výtisk, všichni byli velmi překvapeni,“ dodal.

    Pro manžele Vavrečkovy z Ostravy přišla výhra v Trháku v pravou chvíli. Zaplatí oslavy svých narozenin.
    Autor: Tomáš Ptáčník

  • 2.

    Výhra zaplatí velkolepou oslavu

    Má tři sourozence, dvě dcery, pět vnuků, jednoho pravnuka. Rodinná oslava životního jubilea v takové sestavě se může pěkně prodražit! Oslavy narozenin manžela Jarmily Dokoupilové (68) z Vrbátek na Prostějovsku pomůže zaplatit 10 tisíc, které v březnu vyhrála s Bleskem.

    „Manžel bude mít v prosinci 70. Peníze použijeme na takovou větší oslavu kulatin. Bude nás víc, a když nějaké peníze zbydou, nakoupíme za ně vánoční dárky,“ svěřila se důchodkyně, která přes dvacet let pracovala jako školnice v mateřince.

    Jarmila a Zdeněk Dokoupilovi z Vrbátek jsou věrnými čtenáři Blesku a pravidelnými hráči Trháku.
    Autor: Pavel Ryšlink

  • 3.

    Vymalujeme kuchyň

    Velkou radost udělala výhra Anně Vondruškové (75) z Litvínova. „Peníze mám stále stočené u výherních novin. Původně jsem chtěla oslavit narozeniny, ale kvůli koronaviru jsme se nemohli v té době scházet,“ řekla Anna s tím, že má utrácení částky ještě před sebou. „Vymalujeme kuchyň a zbylou část profrcáme s rodinou, až budou lepší podmínky se sejít,“ dodala výherkyně. 

    Anna Vondrušková za výhru vymaluje kuchyň.
    Autor: archiv Blesku

  • 4.

    Nová pračka a plot

    Předplatila si Blesk, a když Trhák probíhá, hraje ho denně. Svatava Míčová (74) z Mohelnice se tak dočkala 10 tisíc. „Přidala jsem si na novou pračku a zbylo i na kousek plotu mezi sousedy, teď je ta zahrada o dost hezčí,“ popsala. Plánovala také pořídit dárky pro vnoučata. „To už však budu muset sáhnout do vlastní kapsy,“ dodala s úsměvem.

    Milé překvapení a veliká radost, tak hodnotí výhru v Trháku Svatava Míčová.
    Autor: Pavel Ryšlink

  • 5.

    Lednička jako na zavolanou

    Desetitisícovou výhru »trhla« v měsíci svých narozenin Helena Habartová z Nového Jičína. „Plánovala jsem své životní jubileum oslavit, nakonec jsem se rozhodla si pořídit novou ledničku, protože ta předchozí už přestávala pořádně chladit,“ popsala Helena.

    „Vyšlo to akorát, byla ve slevě za deset tisíc, takže mi z výhry bohužel už nic nezbylo,“ dodala výherkyně, která se doma stará o maminku (91).

    Helenu Habartovou výhra potěšila. Přišla jen krátce před jejími kulatými narozeninami.
    Autor: Tomáš Ptáčník

  • 6.

    Užívám si skvělou kávu

    Už podruhé si v Blesku »utrhla« 10 tisíc Monika Flodrová (50) z Brna, která se doma stará o nemocnou dceru Kristýnku. „Za peníze jsme si pořídily pořádný automatický kávovar. Kávu teď piju s obrovskou radostí,“ svěřila se Monika. Dostalo se i na krásný dárek k narozeninám. „Část šla i na našeho bišonka Amálku,“ dodala Monika, která si Trhák nenechá nikdy ujít.

    Brňanka Monika Flodrová (49) s bišonkem Amálkou.
    Autor: Jiří Nováček

  • 7.

    Vyměníme nábytek

    Vždycky doufal, že to jednou vyjde, a ono se to opravdu stalo. Deset tisíc přistálo na účtě i Petru Doskočilovi (74) z Velvar. „Ještě jsme nic neutratili, ale teď už vybíráme nový nábytek do obýváku. Máme stěnu asi z osmdesátých let a ta už odchází. Budeme si tak každý den doma užívat,“ řekl Petr, který letos slaví s manželkou 53 let společného života.

    „Lepší než peníze utratit a nic z toho nemít. Nábytek je investice na mnoho let,“ dodal.

    Autor: Jan Doležal

  • 8.

    Peníze ukládá na  horší časy

    Blanka Páleníková (88) z Veselí nad Moravou má za sebou těžké životní zkoušky. Po nehodě, kdy ji srazilo auto, nemůže chodit. Navíc přežila své dva syny, z nichž jeden tragicky zemřel na motorce. 10 tisíc, které v Trháku Blesku vyhrála, si uložila »pro strýčka příhodu«.

    „Peníze si ukládám na horší časy. Nechodím a zatím mne chodí opatrovat moje dvě děvčata. Beru dost léků, které si musím kupovat. I na to potřebuju peníze a důchod není nic moc,“ vysvětlila. S Bleskem vyhrála podruhé. „Určitě budu soutěžit zase, hned jak to vyhlásí,“ slibuje.

    Paní Blanka v Trháku Blesku vyhrála už podruhé.
    Autor: Zbyněk Matyáš

  • 9.

    Vnuk dostane notebook

    Plánoval sice jet s manželkou do termálních lázní, nakonec se však rozhodl jinak. Pavel Švadlenka (73) z Pardubic chce výhru 10 tisíc věnovat svému vnukovi z Plzně. „Koupíme mu notebook, začala škola a bude mít velkou radost. Bez počítače prý to učení dnes už zkrátka nejde,“ vysvětlil své rozhodnutí Pavel, který kromě peněz z Trháku získal i slevu na online nákup dvou vstupenek na film do sítě multikin CineStar.

    Výherce Pavel Švadlenka má o jasno v tom, jak s výhrou 10 tisíc naloží.
    Autor: Jitka Pecharová

  • 10.

    Zaplatil si lepší oči

    Špatně viděl a musel na operaci. Nadstandard, který pojišťovna nechtěla zaplatit, uhradil Josef Melichařík (75) ze Zubří u Rožnova pod Radhoštěm z deseti tisíc. „Šel na operaci šedého zákalu a za ty peníze si pořídil lepší čočky,“ řekla jeho manželka Marta Melichaříková (72). „Obě vyšly na sedm tisíc a za zbylé tři tisíce jsme šli na večeři i s dětmi,“ upřesnila.

    „Manžel teď vidí dobře a je spokojený. Místo čtyř dioptrií na čtení nosí jen dvě. Na dálku brýle nemusí mít vůbec. Vyplatilo se to. Budeme soutěžit dál a doufat, že zase vyhrajeme,“ říká s nadějí.

    Josef Melichařík ze Zubří vyhrál 10 tisíc.
    Autor: archiv Blesku

  • 11.

    Peníze utratím v Krkonoších

    Plánovala dovolenou v Alpách, pak ale přišel covid. Ludmila Merglová (75) z Prahy tak na poslední chvíli změnila plány, na hory se ale stejně s dcerou vypraví. „Budou to ale nejspíš Krkonoše. Odjakživa mám ráda hory, nejspíš navštívíme Špindlerův Mlýn,“ řekla Ludmila, která prý byla výhrou pěkně zaskočená.

    Ludmila Merglová se těší z trhákové výhry.
    Autor: Tonda Tran

     

Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy