Přišlo to jako na zavolanou. Zrovna jsem řešil, že je čas pořídit dřevo, a přemýšlel jsem, za co,“ prozradil šťastný výherce a dodal: „Takže to mám v tuto chvíli vyřešeno. Za výhru bude dřevo.

Protesty dětí

Sympatický zedník prozradil, že Blesk kupuje a čte pravidelně každý den. „Když pro něj nemůžu sám, tak posílám děti. Ty teda protestují, ale teď alespoň uvidí, že pravidelnost se vyplácí,“ řekl Blesku.

Šťastná ruka

Výtisk, ve kterém našel výherní kupon, ale podle svých slov koupil sám. „Zašel jsem si pro noviny sám. A nijak jsem nevybíral. Štěstí mi přinesl hned ten první výtisk, který ležel nahoře,“ konstatoval výherce. Lukáš Kubíček prozradil, že ve svém životě zatím tolik nevyhrál.

Možná něco málo v losech, ale tohle je první opravdová velká výhra. Mám z toho obrovskou radost,“ netajil se spokojeností při přebírání šeku na 10 tisíc a dodal: „Výhra mi úplně rozsvítila neděli. Byla to super tečka za víkendem.

Hraje dál

Ve hře hodlá muž z Lesnice rozhodně pokračovat. „V každém případě hraju dál. A myslím, že i děcka teď budou pro noviny chodit s větší chutí,“ řekl Lukáš Kubíček

Fotogalerie
6 fotografií