Zrovna jsem se chystala dívat v televizi na seriál, když mi telefonovali, že jsem vyhrála. Z té radosti jsem se až rozklepala,“ popsala šťastný okamžik vdova a bývalá uklízečka, která doma žije se synem, který potřebuje její péči.

Početná rodina

Deník Blesk si kupuje pravidelně každý den a na stejném místě, přičemž výtisk si zvykla vybírat tak trochu, jako když si člověk vybírá z nabídky losů. „Nekupuji hned ten první navrchu, ale většinou někde ze středu,“ prozradila na sebe matka jedné dcery a čtyř synů, která je řadu let i mnohonásobnou babičkou. „Mám již dvanáct vnoučat a nejstarší vnučce už bude osmnáct roků,“ pochlubila se početnou rodinou.

O tom, jak naloží s výhrou, dlouho přemýšlet nemusela. „Nakoupím za ni dárky na Vánoce,“ měla jasno paní Božena.

Vyšlo to napoprvé

Výherkyně na sebe prozradila i to, že do DENNÍ HRY Trháku se zapojila poprvé. „Vždycky jsem trhala jen ten kupon. Až teď jsem si pořádně přečetla pravidla soutěže a zjistila, že se dá vyhrát i zasláním kódu. Zkusila jsem to, a hned moje první SMS byla výherní,“ popsala paní Božena.  „Takže štěstí budu pokoušet i v dalších dnech a třeba zase uspěju,“ uzavřela výherkyně.

Fotogalerie
4 fotografie