Pravidelná čtenářka Blesku a Nedělního Blesku byla jako u vytržení. „Hraju pokaždé, jakmile se u vás v novinách objeví nějaká soutěž. Ještě nikdy jsem ale neměla štěstí, a teď najednou tohle,“ kroutila hlavou Zdeňka Rucká.

Téměř zapomněla

Oblíbená příbramská kadeřnice kupuje Blesk každé ráno a zrovna v pondělí prý málem zapomněla. „Cestou na odpolední jsem si to ale uvědomila, běžela jsem do obchodu a SMS zprávu s kódem do Denní hry poslala z práce. Pár minut po poledni přece ještě není pozdě,“ říkala si Zdeňka. A vyplatilo se.

Děláš si blázny?

Když se večer dozvěděla, že získala 5000 Kč, hned se chtěla pochlubit svým nejbližším. „Nedělej si ze mě blázny,“ řekl manžel Viktor (60) a nechal to být, přiznala paní Zdeňka. Podobně prý odbyli mámu také syn Patrik (37) a dcera Andrea (36). „Nevěřili tomu stejně jako já,“ dodala šťastná výherkyně.

Dort a svíčková

Poukaz v hodnotě 5000 Kč na zboží v Elektro Worldu se prý náramně hodí. Ruckým totiž dosluhuje sporák, takže si koupí nový. „Hned, jak bude zapojený, uvařím manželovi svíčkovou, kterou má nejradši, a dětem a vnoučatům upeču dort,“ těší se Zdeňka.

Blesková zpráva

Trhák Blesku můžete hrát každý den včetně nedělí až do 17. března 2019.