Manželé Loužilovi kupovali Blesk pravidelně každý den, ale protože u nich na vsi není kde ho koupit, vozil jim jejich nejmilejší noviny soused z města. „Zhruba před čtyřmi roky jsme si ale Blesk předplatili a rozhodně nelitujeme,“ říká paní Jaroslava.

Štěstí přišlo v sobotu. „Jakmile jsem ráno vstala, šla jsem do schránky pro noviny. Blesk k snídani je to nejlepší. Úplně nejdřív jsem ale trhla, poslala jsem esemesku s kódem a čekala, co se stane,“ popisovala že na, která většinu života pracovala v zemědělství. Že by vyhrála, si ale prý ani ve skrytu duše nemyslela. Kromě pár stovkových výher ve sportce se na mě ještě nikdy štěstí neusmálo. Až teď,“ pochvalovala si vý herkyně.

O tom, že vyhrála, skoro nikomu neřekla. Svěřila se jen manželu Josefovi (72) a sestře Janě (69). „Je to příliš štěstí najednou, tak abych to nezakřikla. Ani děti to ještě nevědí, bude to pro ně asi velké překvapení,“ vysvětlila paní Jaroslava.

Zbude i na oslavu

A už ví, jak s výhrou naloží. „Když máte barák, pořád je něco potřeba, uhlí, dříví a další věci, na které musíte horko těžko šetřit. Ted si ale díky Blesku uděláme radost a koupíme si nový mrazák. Ten, co máme, je starý 30 let,“ vypočítala. „A za zbytek peněz si s manželem Pepou (72) uděláme hezkou oslavu, za pár dní budeme mít oba narozeniny,“ radovala se Jaroslava Loužilová.

Trhák Blesku můžete hrát každý den včetně nedělí až do 17. března 2019.