Když jel Josef Hurt v pondělí na benzinku koupit Blesk, věděl, že už má »v kapse« výhru v Trháku z předchozího dne a že díky ní bude celý týden volat z BLESKmobilu zadarmo. „Ani ve snu by mě ale nenapadlo, že na mě čeká další výhra, a ještě k tomu takové peníze,“ popisoval včera Blesku pan Josef.

Žádná legrace

Přesto si zopakoval svůj každodenní rituál. Doma si uvařil kávu, zapálil cigaretu a strhl kupon z titulní strany. Pak poslal esemesku s kódem a čekal... „Když mi od vás volali, že mám deset tisíc, myslel jsem, že si ze mě některý kámoš vystřelil, že to prostě nemůže být pravda. Kromě pár pátých ve sportce jsem totiž nikdy nevyhrál ani korunu,“ vysvětloval muž, který už 42 let pracuje jako řidič z povolání.

Žena v šoku

V šoku nebyl jenom on, ale i jeho manželka Eva (55). „Řekla mi, ať si děj lám srandu z někoho jiného. Ona je to ale pravda, a o to větší teď máme radost. Trhák budu hrát určitě dál, co kdyby to vyšlo do třetice,“ slibuje Josef Hurt.

Oslaví svátek i šedesátku

Peníze se prý panu Josefovi moc hodí. „19. března mám svátek a den nato mi bude 60 let. Za výhru v Trháku přichystám velikou oslavu. Koupím sud piva, prasátko na rožeň a pozvu všechny kamarády,“ slibuje šťastný výherce.