„Je to veliká radost. Nejdřív jsem tomu moc nevěřila, myslela jsem, že si ze mě někdo dělá legraci, ale když jste se pak ozvali kvůli focení, tak to už jsem uvěřila,“ řekla Blesku šťastná výherkyně.

Alena Havlíčková přiznala, že čas od času něco vyhraje. „Úspěšná jsem hlavně v křížovkách. Tam už jsem získala i televizi a další věci,“ prozradila žena a dodala: „Jen v Blesku jsem zatím žádnou větší výhru neulovila. Dosud to byly v Trháku tu stovka, tu dobíjecí kupon. Ale teď to je skutečně první velká blesková výhra.“

Hravý typ

Přestože výhra ve hře Trhák nejsou samozřejmě žádné špinavé peníze, podle Aleny Havlíčkové skončí v pračce. „Já nyní uvažuji o koupi nové pračky. Tak se mi těch deset tisíc náramně hodí,“ konstatovala výherkyně.

Trhák i případné další hry hodlá hrát Alena Havlíčková dál. „Já jsem hravý typ, takže určitě budu pokračovat. Občas se mi stává, že něco pošlu a pak mi přijde výhra, a já ani nevím, odkud to je,“ prozradila žena a dodala: „Takhle jsem třeba vyhrála lístky na koncert Bon Joviho a dodnes nevím, kde jsem o ně vlastně hrála. Ale koncert byl fajn.“ Alena Havlíčková prozradila, že deník Blesk čte pravidelně každý den už 22 let. „Každé ráno pro něj chodím tady u nás do trafiky. Ale čtu ho až odpoledne, až je klid po práci,“ prozradila.

Rodina netušila

„Zatím jsem to nikomu neřekla, že jsem vyhrála. Všichni se to dozví až z novin. Myslím, že dnešní vydání Blesku pro ně bude velkým překvapením,“ řekla na závěr s úsměvem výherkyně.

Víte, že...

Chcete také zkusit štěstí? Trhák Blesku můžete hrát každý den včetně nedělí až do 17. března 2019.