Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nejlepší videohry budoucnosti: 10 nejlákavějších pařeb z veletrhu Gamescom

/
  • Gamescom 2015 odhalil řadu peckových videoher.
    Gamescom 2015 odhalil řadu peckových videoher. (Oficiální zdroj)
    8. srpna 2015 ● 16:29

    Největší evropský herní veletrh je v plném proudu, stovky tisíc hráčů s napětím sledují odhalování těch největších pecek, které se na nás chystají v následujících měsících. Blesk.cz sestavil 10 nejlákavějších videoher budoucnosti. Tak co, pařani, už vás svrbí ruce?

  • 1.

    Mafie III

    Gangsterka, která původně vznikla v Česku, se s třetím dílem přesunuje do roku 1968. Hra se odehrává v New Orleans a představuje v hlavní roli Lincolna Claye, veterána z války ve Vietnamu. Ten se zaplétá do kriminálního podsvětí a získává nové přátele i nepřátele. Aneb jak praví slogan hry: „Rodina nejsou ti, se kterými jste se narodili. Rodina jsou ti, pro které jste ochotni zemřít.“
    Video
    Video se připravuje ...

    Odhalení Mafie III Oficiální zdroj/Gamescom/Youtube.com

    Datum vydání: 2016

    Platformy: PlayStation 4, Xbox One, PC

  • 2.

    Quantum Break

    Čas je tím hlavním, čas se pozastavuje, čas se hroutí. Nejnovější a neustále odkládaný titul od vývojářského studia Remedy (Max Payne, Alan Wake) bude založen na manipulaci s časem, jeho zpomalování, časových anomáliích a podobně. Na Gamescomu bylo odhaleno herecké obsazení hry. Objeví se v ní např. Shawn Ashmore (X-Men) nebo Dominic Monaghan (Pán prstenů).
    Video
    Video se připravuje ...

    Trailer na Quantum Break Oficiální zdroj/Gamescom/Youtube.com

    Datum vydání: 5. duben 2016

    Platformy: Xbox One

  • 3.

    Doom

    Kdo by neznal Doom, nejznámější sérii stříleček z první osoby. A právě ona se dočká vzkříšení v podobě restartu, který přinese všechny osvědčené prvky z minulých dílů. Děj se odehrává na Marsu, kde se začínají zjevovat monstra přímo z pekla. Naštěstí máte po ruce zbrojní arzenál, který by vám záviděl i Arnold Schwarzenegger, takže je můžete poslat zpět tam, kam patří. Stylově.
    Video
    Video se připravuje ...

    Gamescom 2015 trailer na Doom Oficiální zdroj/Gamescom/Youtube.com

    Datum vydání: 1. nebo 2. čtvrtletí 2016

    Platformy: PlayStation 4, Xbox One, PC

  • 4.

    Rise of the Tomb Raider

    Lara Croft, nejznámější hrdinka videoher, se vrací v dalším dobrodružství, které opět vypadá skvěle jako ona sama. Archeoložka se vydává na Sibiř do prastarého a mýty opředeného města Kitěž. Dobrodružství otestuje její akrobatické zkušenosti, ostrostřeleckou schopnost i mozek při řešení hlavolamů. Ve hře se bude střídat denní a noční cyklus, bude se měnit počasí a Lara bude opět muset lovit divokou zvěř.
    Video
    Video se připravuje ...

    Rise of the Tomb Raider Gamescom 2015 trailer Oficiální zdroj/Gamescom/Youtube.com

    Datum vydání: 13. listopad 2015 (Xboxy)

    Platformy: Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PC

  • 5.

    Halo Wars 2

    Jedním z největších překvapení Microsoftu bylo ohlášení druhého dílu strategie v reálném čase Halo Wars ze světa kultovních sci-fi stříleček. Hru vyvíjí studio Creative Assembly zodpovědné za strategickou sérii Total War. Z prvního traileru jsme se dozvěděli, že tentokrát budou geneticky vylepšení vojáci Sparťané bojovat proti zuřivým Brutům. A ti si na ně již brousí zuby.
    Video
    Video se připravuje ...

    Ohlášení Halo Wars 2 Oficiální zdroj/Gamescom/Youtube.com

    Datum vydání: 3. nebo 4. čtvrtletí 2016

    Platformy: Xbox One, PC

  • 6.

    Scalebound

    Velcí draci, obří draci a gigantičtí draci. V novém akčním RPG budou hrát tato bájná stvoření hlavní roli. Nejenom že se jim s hlavním hrdinou Drewem postavíte, na jednom z nich se i proletíte. Thuban je totiž jeho ochočený drak, který mu při lítých bojích pomůže. Za hrou stojí vývojářské studio PlatinumGames, které je vydalo i pecky jako MadWorld, Bayonetta 1 & 2 nebo Metal Gear Rising: Revengeance. Ve Scalebound bude přítomný i kooperativní multiplayer.
    Video
    Video se připravuje ...

    Scalebound trailer z Gamescomu 2015 Oficiální zdroj/Gamescom/Youtube.com

    Datum vydání: 4. čtvrtletí 2016

    Platformy: Xbox One, PC

  • 7.

    Star Wars Battlefront

    Fandové Hvězdných válek se letos netřesou jenom na sedmou epizodu s názvem Star Wars: Síla se probouzí, ale i na vymodlené pokračování multiplayerové vřavy Battlefront. To nabídne neuvěřitelně detailní grafiku, možnost hrát za hrdiny i padouchy ze známého vesmíru i ovládat legendární stroje, stíhačky a vozidla. Nechť vás síla provází!
    Video
    Video se připravuje ...

    Star Wars Battlefront trailer Oficiální zdroj/Gamescom/Youtube.com

    Datum vydání: 20. listopad 2015

    Platformy: PlayStation 4, Xbox One, PC

  • 8.

    Battleborn

    Multiplayerových akcí jsme už viděli tucty, i těch, které se snažily být za každou cenu jiné a originální. Battleborn vykračuje také touto cestou a už po zhlédnutí traileru nás naplňuje optimismus. Klání s osobitými hrdiny se odehrávají v rozlehlých arénách, za úspěšné zabíjení protivníků získáte zkušenosti a navíc hra překypuje humorem. Navíc za hrou stojí Gearbox Software, tvůrci série Borderlands.
    Video
    Video se připravuje ...

    Trailer na Battleborn Oficiální zdroj/Gamescom/Youtube.com

    Datum vydání: 9. únor 2016

    Platformy: PlayStation 4, Xbox One, PC

  • 9.

    Crackdown 3

    Supermoderní agenti, jejichž sílu, rychlost i odolnost lze neustále vylepšovat, stejně jako jejich vozidla, jsou zpět na konzoli nové generace. Destrukce, skákání z budovy na budovu i akční honičky vypadají ještě šíleněji a úchvatněji než v minulosti. Tohle pokračování neprávem opomíjené série si jistě zaslouží hráčskou pozornost.
    Video
    Video se připravuje ...

    První pohled na Crackdown 3 Oficiální zdroj/Gamescom/Youtube.com

    Datum vydání: 3. nebo 4. čtvrtletí 2016

    Platformy: Xbox One, PC

  • 10.

    Mirror's Edge Catalyst

    Pokračování originální a ceněné akce z roku 2008 konečně naplno vystrčilo růžky. Zde si nezastřílíte, ale zabojujete vlastníma rukama i nohama. Budete skákat, běhat po zdech a využijete akrobatických schopností. Tvůrci se navíc dušují, že ve finální hře se nedočkáme žádných nahrávacích obrazovek během samotného hraní, což by mělo přinést kontinuální cestu futuristickým městem.
    Video
    Video se připravuje ...

    Mirror’s Edge Catalyst - ukázka hratelnosti Oficiální zdroj/Gamescom/Youtube.com

    Datum vydání: 26. únor 2016

    Platformy: PlayStation 4, Xbox One, PC

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy