Důvěra v prezidenta České republiky klesá stejně jako jeho popularita. Zároveň ale stoupá počet internetových vtípků, které si ze Zemana utahují. Poslední z nich má podobu jednoduché flashové videohry.

Miloš Zeman je v ní zpracován v komiksové grafice jako vrávorající kuřák na cestě na Východ. Prezidenta sužuje nejenom operované koleno, ale i akutní viróza, která ho postihla. Cigarety se ale kvůli ní nerozhodl vzdát.

Proti viróze mu pomohou léky, které na své cestě sbírá. Ale pozor, na cestě se bude muset Zeman postavit velkým překážkám jako strmému schodu nebo angličákům, po kterých může uklouznout.

V pozadí hrají hudební remixy nejslavnějších Zemanových hlášek z hovorů v Lánech. Nechybí „Když nejsem vyspalý, tak vrávorám“ ani samozřejmě „Ku**a sem, ku**a tam“.

I když je princip hry jednoduchý, Zemanova chůze je velmi nejistá a pád následuje velmi často. Pokud se prezident zřítí k zemi, následuje hláška: „Blahopřejeme! Konečně se ti podařilo se zabít!“ Je jasné, že jde o narážku na Zemanův nezdravý životní styl.

Zemanovu PussyWalk si můžete zahrát zde.

Fotogalerie
4 fotografie