Přestože koncem května oslaví zpěvák Lenny Kravitz kulatou šedesátku, rozhodně na tento věk nevypadá. Pyšní se totiž neskutečnou formou a dokonale vyrýsovaným, svalnatým tělem, které by mu mohli závidět umělci o generaci mladší. Však si ho také pravidelně tuží v posilovnách. Jak nyní ovšem na sociální síti ukázal, cvičení si dopřává v oblečení, jaké byste nejspíše ve fitku nečekali.

Interpret hitů Again, Fly Away či American Woman sdílel na instagramu video, na kterém zvedá činku a zároveň dělá takzvané sklapovačky, s popiskem: „Nikdy to nebylo lepší. Neexistují žádné zkratky, takže využijte svůj den. Všechno je možné.“ Na tom by samozřejmě nebylo nic zvláštního (pomineme-li fakt, že ona činka je obrovská a on s ní mává nad tělem, jako by byla lehká jak pírko)... kdyby tak však nečinil ve stylovém tričku bez rukávů a hlavně - v kožených kalhotách!

Video
Video se připravuje ...

Lenny Kravitz válel v Praze. Čtenář Blesku

„Tenhle cvičební úbor je hustej jako prase, reagovala na záběry například mladá herečka a tanečnice Willow Smithová (23), dcera hereckého dua Willa Smithe (55) a Jady Pinkett Smithové (52). „Kůže v posilovně, co? To je taky způsob, jak se zapotit...“ zamyslela se modelka Chantelle Brown-Youngová (29), profesionálně známá ve světě modelingu pod jménem Winnie Harlow.

„Tohle je důvod, proč já nechodím do fitka. Nemám vhodný outfit,” reagoval v nejlajkovanějším komentáři jeden z jeho pobavených fanoušků. Oblíbený muzikant by si měl ale dávat pozor, aby ho kalhoty nezradily jako před lety, kdy si uprostřed koncertu ve Švédsku prudce přidřepnul, látka praskla přímo v rozkroku - a všichni se mohli na vlastní oči přesvědčit, že Lenny spodnímu prádlu zrovna dvakrát nehodluje. A že se pyšní na své chloubě piercingem!

Fotogalerie
69 fotografií